Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
На Волині змагалися легкоатлети з порушенням слуху з усієї України

Кожен атлет чемпіонату – це приклад незламності не лише фізичної, але й духовної, що є найважливішим!

Фото: Фейсбук.

На Волині змагалися легкоатлети з порушенням слуху з усієї України

На головній спортивній арені міста Луцька – стадіоні «Авангард» вперше відбувся дводенний чемпіонат України з легкої атлетики серед осіб з порушеннями слуху

Атлети змагалися у таких дисциплінах: біг 100 м, 200 м, 400 м, 800 м, 1500 м, біг 400 м з бар'єрами, штовхання ядра, метання списа, метання диска, метання молота, потрійний стрибок та стрибки у довжину.

Про це інформує Департамент культури, молоді та спорту Волинської ОДА. 

За дорученням начальника Волинської ОВА Юрій Погуляйко учасників чемпіонату привітав директор профільного департаменту Олександр Хвіщук.

Також до вітань та нагородження долучився т.в.о. начальника Центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». Волинь Віктор Галан-Влащук та інші поважні гості.

Участь у суддівстві чемпіонату також здійснювала наша колега, заступник начальника управління-начальник відділу фізичної культури та спорту Василина Рубель(Василина Мазур).

Загалом до Луцька завітали спортсмени з Київської, Одеської, Донецької, Миколаївської, Полтавської, Херсонської, Дніпропетровської, Хмельницької, Харківської, Чернігівської, Волинської, Черкаської областей та міста Києва.

Кожен атлет чемпіонату – це приклад незламності не лише фізичної, але й духовної, що є найважливішим.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинські спортсмени отримають грошові винагороди.

Реклама Google

Telegram Channel