Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Гороскоп на 24 – 30 червня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 24 – 30 червня

Зорі віщують

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Сюрприз від коханої людини стане щирим підтвердженням її (його) почуттів. Не забудьте відповісти взаємністю. Також приділіть більше уваги здоров’ю зубів. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Несподівані пропозиції на роботі можуть стати трампліном до кар’єрного зростання. Проте уникайте конфліктів, адже часто ви самі є «запальничкою» конфлікту. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Шанс виправити помилки минулого – ось ваш подарунок від зірок. Не бійтеся попросити вибачення у тих, кого образили – це допоможе вам налагодити стосунки. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – вівторок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Не бійтеся йти напролом, адже саме зараз ви можете здобути справжній успіх. Для профілактики йододефіциту їжте більше риби й морепродуктів. Сприятливий день – субота, несприятливий  – середа.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Романтичні вечори цього тижня допоможуть вам розслабитися та відновити сили. Але не зловживайте алкоголем, інакше – зіпсуєте всю «кашу». Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Неймовірні ідеї будуть буквально фонтанувати з вашої голови. Не бійтеся втілювати їх у життя, адже саме зараз ви можете здобути визнання та славу, про які завжди мріяли.  Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Ваше бажання допомагати іншим і ділитися своїми знаннями також буде винагороджене, відкриваючи нові перспективи, але така порада: відмовтеся від алкоголю. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Ваша впевненість і харизма притягуватимуть людей, що сприятиме як професійному, так і особистому зростанню. Не бійтеся ризикувати – фортуна на вашому боці. Сприятливий день – неділя, несприятливий –  середа.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Не бійтеся брати на себе нові проєкти та виклики – зірки на вашому боці, і все складеться на вашу користь. Ваші лідерські якості та ініціативність стануть запорукою успіху. Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Девіз вашого тижня: хто не ризикує – той не п’є шампанського. Тільки зробивши те, що викликає у вас побоювання, ви можете відкрити перед собою нові горизонти. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Настав час позбутися ілюзій. Зніміть «рожеві окуляри» і подивіться на своє життя з іншого боку. Визначте свої слабкі сторони та почніть над ними працювати. Ідіть напролом! Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Ні в якому разі не дозволяйте, щоб вам цього тижня наливала чарку неодружена жінка або чоловік «за 50». Це буде точно не горілка із перцем, а – чари на хворобу.  Сприятливий день – середа, несприятливий – неділя.

Telegram Channel