ЧИТАЧ ЧИТАЧЕВІ: чим корисний кленовий сік?
«Я постійний передплатник вашої газети. Настала пора заготівлі березового, кленового соку. Хотілося б через газету дізнатися, можливо, редакція знає, або поділяться власним вивіреним досвідом читачі, які мають рецепти виготовлення напоїв із найменшими втратами природних вітамінів та поживних речовин. А ще хотілося б довідатися про способи тривалого зберігання соку...
«Я постійний передплатник вашої газети. Настала пора заготівлі березового, кленового соку. Хотілося б через газету дізнатися, можливо, редакція знає, або поділяться власним вивіреним досвідом читачі, які мають рецепти виготовлення напоїв із найменшими втратами природних вітамінів та поживних речовин. А ще хотілося б довідатися про способи тривалого зберігання соку.
Якщо у деякій літературі згадується про виготовлення напоїв із березевого соку, то про кленовий мені нічого не відомо. Буду вдячний, якщо хтось поділиться своїми знаннями», – написав до редакції Б.І. Клемба з м. Горохів.
Сподіваємося, що читачі відгукнуться на це прохання й поділяться рецептами виготовлення і зберігання напоїв, особливо із кленового соку. Нам відомо, що він користується неабиякою популярністю в Турійському районі.
Дієтологи стверджують, що кленовий сік помічний при захворюванні підшлункової залози, цукровому діабеті, добре впливає на нервову систему, його вживання є ефективним для профілактики радикуліту. Споживають його переважно свіжим, додаючи родзинки, бджолину пергу, вощину з медом, підсмажений ячмінь або сухарики з житнього хліба.
Та все ж чекаємо рецептів від читачів.Та все ж чекаємо рецептів від читачів.
Якщо у деякій літературі згадується про виготовлення напоїв із березевого соку, то про кленовий мені нічого не відомо. Буду вдячний, якщо хтось поділиться своїми знаннями», – написав до редакції Б.І. Клемба з м. Горохів.
Сподіваємося, що читачі відгукнуться на це прохання й поділяться рецептами виготовлення і зберігання напоїв, особливо із кленового соку. Нам відомо, що він користується неабиякою популярністю в Турійському районі.
Дієтологи стверджують, що кленовий сік помічний при захворюванні підшлункової залози, цукровому діабеті, добре впливає на нервову систему, його вживання є ефективним для профілактики радикуліту. Споживають його переважно свіжим, додаючи родзинки, бджолину пергу, вощину з медом, підсмажений ячмінь або сухарики з житнього хліба.
Та все ж чекаємо рецептів від читачів.Та все ж чекаємо рецептів від читачів.