Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Хтось будує, а хтось руйнує: у громаді на Волині нарікають на вандалів

Кому заважають квіти, висаджені дбайливими руками працівниць комунального господарства!

Фото: facebook.com.

Хтось будує, а хтось руйнує: у громаді на Волині нарікають на вандалів

Працівники комунального господарства у Маневичах обурені відношенням місцевих жителів до їхньої праці

Нещодавно невідомі зіпсували металеве кріплення та забрали із собою одну із частин гойдалки, яка знаходилась в Дендрологічному парку у центрі селища. Почастішали випадки крадіжки квітів із паркової арки. А цього разу злодії відзначились «оригінальністю» і прихопили із собою горщик. Звідки така неповага до робітників, які працюють над підтримкою чистоти і збереженням естетичного вигляду Маневич?

Про це йдетьмя на сайті Маневицька селищна рада.

«Шановні жителі селища! Ми всі так прагнемо до європейської цивілізованості та порядку, чистоти і охайності, захищаємо на полі бою з окупантом нашу ідентичність та незалежність України. В той же час у Маневичах нищимо красу та об’єкти благоустрою, що створюють для нас працівники комунального господарства. Наближається День селища, яке ми відзначатимемо 23 червня, і комунальники усіма силами намагаються привести до ладу наше ошатне містечко. Дбайливими руками працівниць господарства висаджено квіти на центральних вулицях, які милують маневичан і гостей селища своєю різнобарвністю. Впорядковуються парки, місця відпочинку, вулиці. Однак, не усі жителі цінують працю робітників, котрі працюють над підтримкою чистоти і збереженням естетичного вигляду центру громади. Нещодавно один із таких випадків мав місце в Дендрологічному парку у центрі селища, коли внаслідок недбайливого використання, хтось навмисно зіпсував металеве кріплення та забрав із собою одну із частин гойдалки. Дивують ситуації щодо крадіжки квітів із паркової арки на проспекті Волі та крадіжки і пошкоджень кріплень до такої ж конструкції на вулиці Незалежності. Комусь так кортіло висаджених квітів, що забрав із собою і горщик, попередньо відламавши металеві деталі. Ми усі свідомі та активні у суспільному житті селища, але знаходяться ті, кому хочеться наробити шкоди, зламати, вкрасти.... І справа навіть не в коштах, які були витрачені на квіти та обладнання для відпочинку у парках, а у «людяності» і неповазі один до одного!» – йдеться в дописі.

Працівниками Маневицького ВУЖКГ уже проводяться роботи щодо усунення наслідків діяльності вандалів. Але питання в тому, чи надовго вистачить..

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині навели лад на старому польському цвинтарі.

Реклама Google

Telegram Channel