Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Луцька міськрада виділила квартири звільненим з полону військовослужбовицям

Звільнені з полону військовослужбовиці Алла Сенченко і Людмила Кравчук.

Фото: suspilne.media.

Луцька міськрада виділила квартири звільненим з полону військовослужбовицям

У Луцьку однокімнатні квартири отримають Алла Сенченко і Людмила Кравчук – військовослужбовиці, які були звільнені з російського полону

Житло їм виділили в одній з новобудов на вулиці Зоряній в обласному центрі Волині. Йдеться про квартири площею 41,3 кв. м та 40,8 кв. м.

Відповідні рішення 19 червня ухвалили члени виконавчого комітету Луцької міської ради, пише Суспільне.

Держприкордонниця з Луцька Людмила Кравчук потрапила у полон на понад шість місяців із заводу Ілліча у Маріуполі. Її утримували в колонії Оленівки на території «ДНР», у Таганрогу, Білгородській та Курській областях росії. Жінка розповіла, що у полоні погано годували, змушували вчити вірші про «братні народи» та постійно влаштовували допити.

17 жовтня Людмилу повернули за обміном разом зі 107 жінками — військовослужбовцями та цивільними. Нині Людмила Кравчук продовжує службу в прикордонній службі.

49-річна військовослужбовиця Алла Сенченко у війську із 2018 року, виконувала бойові завдання в зоні ООС. У перший день повномасштабного вторгнення рф в Україну жінка знову пішла у військо. В травні 2022-го під час оборони Лиману на Донеччині потрапила у полон, двох її побратимів російські військові розстріляли.

В полоні бійчиня була вісім місяців та 11 днів, додому повернулася 4 лютого 2023 року під час чергового обміну. Наразі Алла Сенченко служить в терцентрі комплектування і соцпідтримки на Волині.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волинській митниці зустріли юнака, якого проти волі вивезли до росії.

Реклама Google

Telegram Channel