Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
На Волині замість квітів учителям придбали дрон  для потреб наших воїнів

Учителя і дерево, як відомо, пізнають по плодах.

Фото із сайту Камінь-Каширської міськради.

На Волині замість квітів учителям придбали дрон для потреб наших воїнів

У Камінь-Каширській громаді відзначили обдарованих учнів та їх наставників (на фото)

У Камені-Каширському відбувся фестиваль талановитих учнів та вчителів. Під час цього заходу, за підсумками 2023-2024 навчального року, успішних здобувачів освіти, які стали переможцями олімпіад, конкурсів, чемпіонатів, та їхніх педагогів нагородили грамотами за високі досягнення. 

А рік видався направду результативним – були відзначені понад 210 учнів та 241 освітянин, повідомляють на фейсбук-сторінці міської ради.

На урочистостях були присутні представники міської та районної влади. Завітав на свято й очільник громади Віктор Пась. Віктор Іванович підкреслив, що спільна наполеглива і кропітка праця учнів та педагогів дала добрі плоди й прославила Камінь-Каширську громаду на обласному, всеукраїнському та світовому рівнях. 

– Ви – наша гордість і надія. Саме вам відновлювати і будувати майбутнє у переможній Україні. Зважаючи на ваші сьогоднішні успіхи та перемоги, можу з упевненістю сказати, що наше завтра – у надійних руках, – з такими словами звернувся міський голова до учасників заходу. 

Серед плеяди талановитої молоді були нагороджені і стипендіати міської ради. Цьогоріч ними стали Дарина Березнюк – учениця 10 класу Камінь-Каширського ліцею №1 імені Євгена Шабліовського, Катерина Малащук – вихованка Камінь-Каширської дитячо-юнацької спортивної школи та Марія Гноянець – вихованка Камінь-Каширської дитячої школи мистецтв. Міський голова Віктор Пась вручив дівчатам сертифікати на стипендію, яку будуть виплачувати впродовж року у розмірі 1000 гривень на місяць. Батьки ж стипендіатів були відзначені подяками за виховання здібних дітей. 

Доречними на таких заходах безперечно є квіти. Але війна вносить свої корективи і у звичні для нас речі. Тому керівництво і члени освітянської профспілки вирішили відмовитися цього року від закупівлі квітів. Натомість вони придбали дрон для потреб наших воїнів. 

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Читайте також: Лучани стали переможцями всесвітньої олімпіади геніїв у США (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel