Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Співробітника ТЦК, який отримав поранення на фронті, в тилу ударили по голові важким тупим предметом

У військового, на якого скоїли напад, діагностували закриту черепно-мозкову травму.

Фотоколаж із сайту radiotrek.rv.ua.

Співробітника ТЦК, який отримав поранення на фронті, в тилу ударили по голові важким тупим предметом

На Львівщині напали на співробітника територіального центру комплектування та соціальної підтримки й завдали йому травм. Інцидент стався 17 червня в місті Яворів

Про це повідомив у соцмережах Львівський обласний ТЦК та СП. Зазначається, що у військового, на якого скоїли напад, діагностували закриту черепно-мозкову травму.

За інформацією ТЦК, на військового Юрія напали на одній із вулиць міста, коли він, «виконуючи свої службові обов’язки, супроводжував військовозобов’язаного громадянина для проходження військово-лікарської комісії». Нападник вдарив його по голові важким тупим предметом.

Юрія доставили до місцевої лікарні.

«Закрита черепно-мозкова травма» – такий лікарський висновок написали в документі, виданому солдату Юрію сьогодні. Цю травму він отримав при виконанні своїх службових обов’язків у місті Яворів Львівської області», – йдеться в повідомленні.

Юрія перевели на службу в РТЦК та СП внаслідок отриманих травм на лінії фронту в Миколаївській області. Зокрема, у нього бойові осколкові поранення, опіки обличчя та часткова втрата слуху.

«У березні 2022 року його намагалися вбити росіяни, вороги та окупанти. У червні 2024 року він постраждав уже від своїх, українців, земляків. Якщо ви дочитали до цього моменту і не розумієте, в чім річ, – ми пояснимо.

Внаслідок травм, отриманих на лінії фронту, Юрія перевели на службу в РТЦК та СП міста Яворова», – розповіли в центрі комплектування.

Зазначається, що нападника уже знайшли та затримали. Він відповідатиме згідно із законом.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel