Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Водії екстреної медичної допомоги Волині отримали нову спеціальність «екстрений медичний технік»

Здобувачі освіти продемонстрували високий рівень теоретичних знань та практичних навиків.

Фото: facebook.com.

Водії екстреної медичної допомоги Волині отримали нову спеціальність «екстрений медичний технік»

КЗВО «Волинський медичний інститут» Волинської обласної ради успішно розпочав новий етап діяльності у сфері професійної (професійно-технічної) освіти

18-19 червня 2024 року відбулась атестаційна експертиза з професії «Екстрений медичний технік», підготовку якої розпочав заклад освіти. Протягом трьох місяців навчалися 30 осіб – з числа водіїв КП «Волинський обласний центр екстреної медицини і медицини катастроф». Водії екстреної медичної допомоги отримали ґрунтовну підготовку та готові бути надійними помічниками лікарям, фельдшерам та парамедикам у наданні професійної медичної допомоги.

Про це інформує Профтехосвіта Волині.

Навчання здійснювалося на базі навчальних кабінетів КЗВО «Волинський медичний інститут» та симуляційного центру КП «Волинський обласний центр екстреної медицини і медицини катастроф» у тісній співпраці з інструкторами симуляційного центру – Вікторією Винарською, Тарасом Кузьменком і Наталією Гомон.

Здобувачі освіти продемонстрували високий рівень теоретичних знань та практичних навиків, які підтвердили експерти: Володимир Шмаль, директор КП Волинський обласний центр екстреної медицини і медицини катастроф»; Лариса Данилюк, заступник директора з роботи із фахівцями з базовою та неповною вищою медичною освітою КП «Волинський обласний центр екстреної медицини і медицини катастроф»; Любомир Сахарук, провідний фахівець служби реагування, пошуку та порятунку Товариства Червоного Хреста України та фахівці управління освіти і науки Волинської ОДА і Навчально-методичного центру професійної освіти Волинської області.

Успішне проходження атестації надаватиме можливість закладу освіти продовжити підготовку екстрених медичних техніків, які забезпечуватимуть догоспітальний етап екстреної медичної допомоги.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel