Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Луцьку відрився новий заклад «Gabar»

Фото: kuhart.com.

У Луцьку відрився новий заклад «Gabar»

Власники «Галі Балуваної» відкрили заклад в центрі міста

Впродовж довгого часу «Галя Балувана» була чи не найпопулярнішою мережею магазинів, яка займалась приготуванням та продажем напівфабрикатів.

Часто у соцмережах на кшталт Інстаграм, Твітер чи Фейсбук можна було побачити схвальні відгуки щодо цін і  продукції цієї франшизи, що свідчить про те, що «Галя Балувана» дбає про свої клієнтів та репутацію.

Меню нараховує понад 800 різних найменувань, починаючи від млинців зі шпинатом й крем-сиром, закінчуючи неймовірно ніжними десертами. Наразі, в Україні працює близько 700 закладів «Галі Балуваної» у всіх областях. 

Концепція закладу «Gabar»

Зважаючи на успіх франшизи «Галі Балуваної», у центрі Луцька відкрився заклад «Gabar», за адресою: м. Луцьк, проспект Волі, 54.

Персонал закладу готовий зустрічати гостей і подавати найсмачніші свої страви з 8 до 21  у будні дні, та з 9 до 21 - у вихідні.

Меню налічує понад 100 позицій, а від часу замовлення до подачі замовлення минає в середньому 5-7 хвилин.

Ініціатор запуску проєкту «Gabar» стверджує про клієнтоорієнтованість закладу. З його слів, ресторан не буде стояти на місці та буде змінюватись під потреби клієнтів, адже концепція полягає в тому, щоб швидко і якісно задовольнити потреби відвідувачів у смачній гарячій їжі. 

Якщо ви хочете відкрити крутий заклад громадського харчування, звертайтесь за обладнанням в компанію Кухарт. 

Реклама Google

Telegram Channel