Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Полювання на хижу рибу на озері Люб'язь

Фото: shimano.kiev.ua.

Полювання на хижу рибу на озері Люб'язь

Шукаєте чудове місце для риболовлі у Волинській області?

Озеро Люб'язь у Любешівському районі багате на різні види хижої риби. Тут ви можете вполювати найкращі трофеї: щуку, окуня, сома або судака. Це місце для полювання популярне не лише серед мешканців, а й гостей всього регіону. 

Як ловлять рибу в озері Люб'язь в літній період

В літній період найкраще клює судак або окунь. Тому для успішного полювання рибалки обирають найкращий час для ловлі, це може бути на світанку або ввечері.

Щоб зловити таку хижу рибу необхідні якісні котушки для рибалки, міцна волосінь, гачки та різноманітні приманки від воблерів до силіконових приманок. Акційні пропозиції на катушки Шимано.

Найчастіше рибалки полюють на окуня з берега. Проте не менш успішною буде риболовля з човна, яка значно підвищує шанси успішного улову. Беріть з собою зручний одяг, захист від комарів, оскільки озеро оточене лісом. 

Поради від досвідчених волинських рибалок

Рибалки рекомендують полювати на хижу рибу перед дощем. Тоді окунь стає більш активним. Для того, щоб знайти найбільше скупчення риби, рибалки використовують ехолот. Не бійтесь експериментувати та шукати найефективніші варіанти лову риби. Обирайте різні приманки, залежно від розміру риби та особливостей вудилища. 

Місцеві рибалки радять обирати це озеро Люб'язь, оскільки тут можна зловити не лише багато трофеїв, а й гарно відпочити. Біля озера облаштована зручна база для відпочинку. 

Наше волинське озеро є чудовим місцем для полювання на хижу рибу. Тут можна насолодитися природою та відпочити від міської метушні.

Реклама Google

Telegram Channel