Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У громаді на Волині багатодітна мама 8 дітей отримала почесне звання «Мати-героїня»

Вітаємо!

Фото: facebook.com.

У громаді на Волині багатодітна мама 8 дітей отримала почесне звання «Мати-героїня»

Мама – найрідніша людина в житті кожної дитини незалежно від віку, найпочесніша місія на землі і найбільше щастя для кожної жінки – бути мамою, але це водночас дуже непростий обов’язок і велика відповідальність, а особливо в умовах війни

У нашій державі жінкам, які народили і зразково виховали до восьмирічного віку п’ять і більше дітей, забезпечили умови для їхнього всебічного розвитку, присвоюється почесне звання «Мати – героїня».

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання 8 дітей у сім’ї, забезпечення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей Указом Президента України Володимира Зеленського почесне звання України «Мати-героїня» присвоєно Людмилі Осадчук – жительці села Дубове.

Про це повідомляє Дубівська громада.

Людмила Петрівна – прекрасна мама, чудова господиня, берегиня роду, трудівниця, в якої все до ладу, яка разом із чоловіком в любові і праці виховують та всебічно розвивають своїх дітей. Їх сім’я – це міцна і дружня родина, це одне ціле, чи то праця, чи то відпочинок - вони завжди усі разом трудяться, підтримують, допомагають і радіють життю. Їхнє сімейне гніздечко - це справжня фортеця, яка побудована на взаєморозумінні та взаємодопомозі, любові, повазі, довірі, турботі один про одного, радості від спільних дій.

«Вітаємо Людмилу Петрівну і її дружню родину з державною нагородою України «Мати – героїня»! Щиро дякуємо за виконання непростого і почесного материнського обов’язку! Нехай трепет у Вашому серці буде лише від щастя та любові, материнська душа буде сповнена радістю за своїх дітей, в родині та країні панує мир та спокій!» – йдеться в дописі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Військовий з Волині побрався зі своєю коханою.

Реклама Google

Telegram Channel