Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Працівники Нацпарку на Волині навчають розбиратись у фіточайних рослинах

Смачного!

Фото Національний парк Прип'ять-Стохід.

Працівники Нацпарку на Волині навчають розбиратись у фіточайних рослинах

Перший місяць літа радує нас різнотрав'ям лікарських рослин

Цього року активність цвітіння рослин у червні дуже висока. Рясно квітує уже іван-чай, волошка, ромашка лікарська, липа, материнка, звіробій, подорожник. Що цікаво, що такі рослини, як чебрець, цмин пісковий розквітають зазвичай у липні-серпні, а цього року на відкритих екосистемах квітнуть уже, інформують у Національному природному парку «Прип’ять-Стохід».

 

 «З метою популяризації великого значення фіточайних рослин для покращення імунітету людини працівниці відділу еколого-освітнього роботи та рекреації національного парку щороку проводять інформаційну кампанію із ознайомлення лікарської флори!

Радо співпрацюємо із навчальними закладами Любешівської та Камінь-Каширської ТГ, із Університетом ІІІ віку, із бібліотеками району!

 

 Залучаємо бажаючих до екскурсій та збору лікарських рослин! Фіточаї виставляємо на благодійних ярмарках та передаємо для наших захисників! Тому цінну інформацію про корисні властивості рослин читайте у наших дописах. Літо пройде дуже швидко, тому потрібно встигнути правильно заготовити фіточайні рослини, щоб взимку смакувати і підбадьорувати себе смачним ароматним чаєм!

Завжди пам'ятаймо, що після наших візитів на Природу після нас прийдуть інші відвідувачі, тому цінуймо те, що маємо!», - йдеться у повідомленні.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel