Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Жителі селища на Волині об'єднались і зробили дитячу зону відпочинку

Відрадно бачити, що війна не стає на заваді добрих справ.

Фото: Фейсбук.

Жителі селища на Волині об'єднались і зробили дитячу зону відпочинку

Ініціативна група жителів новозбудованого масиву у західній частині Маневич у співпраці з селищною радою встановили дитячий ігровий майданчик

На жаль, повномасштабна війна не оминула і наших дітей. Але дитинство так швидко минає, діти ростуть, їм потрібний простір та місце для спорту, активностей, зустрічей з друзями.

Про це інформують у Маневицькій селищній раді.

Зрозуміли це і жителі новозбудованого житлового масиву, вирішивши спільними зусиллями зробити для своїх дітей та онуків зону відпочинку.

Маневичани створили обслуговуючий кооператив для можливості співфінансування з органами влади. Завдяки підтримці Маневицької селищної ради, депутатського корпусу для зазначених цілей із місцевого бюджету було виділено 200 тис. грн, які було спрямовано на закупівлю обладнання для дитячого майданчика та послуги зі встановлення станцій «мультифітнес» та «батерфляй», гойдалки подвійної на дерев’яних стійках, гойдалки на пружині, балансиру на вказаному об’єкті. Закупівлю послуг проводило Маневицьке виробниче управління житлово-комунального господарства. Велика вдячність і окремим підприємцям громади за допомогу у забезпеченні будівельними матеріалами, а саме піском та щебенем.

До облаштування спортивного майданчика долучилися майже усі мешканці житлового масиву. Вони зорганізували закупівлю та встановлення додаткового спортивного обладнання та влаштування міні-футбольного поля. Територію комплексу огороджено, встановлено альтанку, лавки, контейнер для сміття, висаджено квіти та декоративні рослини.

Відрадно бачити, що війна не стає на заваді добрих справ. Вказаний приклад має слугувати взірцем самоорганізації та співпраці органу місцевого самоврядування, комунального підприємства і мешканців громади, особливо коли це стосується наших дітей.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинські школярі змагались у військово-патріотичній грі.

Реклама Google

Telegram Channel