Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У місті на Волині презентували картини талановитого художника-переселенця

Справжньою підтримкою та натхненницею у житті художника є його дружина Анна, яка завжди поруч.

Фото: Фейсбук.

У місті на Волині презентували картини талановитого художника-переселенця

У Володимирі відбулася неймовірна персональна виставка талановитого художника-аматора з міста Курахове Володимира Яницького під назвою «Мистецтво наВПОмацки»

Організували її благодійний фонд «Рокада» Волинь у партнерстві із Володимирський історичний музей імені Омеляна Дверницького.

Про це інформує Благодійний фонд «Рокада» Волинь. 

Ще на початку повномасштабного вторгнення митець із родиною переїхав на Волинь та оселився у с.Чаруків Городищенської громади. Маючи поганий зір від народження, і це лише 30% на одному оці, ніколи не переставав займатися улюбленою справою життя – малювати. Творити за таких умов для Володимира – це щоденний виклик та боротьба, це невтомне бажання не здаватися за будь-яких умов.

Справжньою підтримкою та натхненницею у житті художника є його дружина Анна, яка завжди поруч, з якою долають усі труднощі, з якою створюють нові картини, проєкти та усіляко допомагають ЗСУ.

Виставка пронизана різними мотивами, де на полотнах можна побачити і природу, і тварин, і доторкнутися до краси жіночого тіла, але головне – це українська душа та щира віра у перемогу України.

Привітати художника з такою подією прийшли представники влади, мистецька еліта, активні містяни та нові жителі Княжого міста.

Щиро, тепло, талановито, атмосферно та по-справжньому щемливо відбулося урочисте відкриття виставки Володимира Яницького «Мистецтво наВПОмацки».

Переглянути картини цієї талановитої людини, а при бажанні і купити, можна усім охочим в Володимирський історичний музей імені Омеляна Дверницького з 20 червня до 31 липня 2024.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Ковелі зводять будинок на 70 квартир для переселенців.

Реклама Google

Telegram Channel