Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У ліцеї на Волині завдяки гранту подбали про безпеку школярів

Угода дала змогу отримати грант у розмірі 199852 гривні.

Фото: facebook.com.

У ліцеї на Волині завдяки гранту подбали про безпеку школярів

У Рожищенському ліцеї є 2 найпростіші укриття, проте їх стан та площа не дозволяє вмістити одночасно усіх учнів

Адміністрація закладу неодноразово зверталася за допомогою та брала участь у можливих проєктах щодо покращення наявних укриттів, і ці зусилля принесли результат. Ліцей був відібраний для участі у проєкті від Норвежської ради у справах біженців в Україні.

Про це інформує Рожищенський ліцей 4.

Норвезька рада у справах біженців (NRC) працює в Україні з 2014 року. Після ескалації конфлікту у 2022 році активно розширила свою роботу, важливою складовою якої є допомога українцям через програму багатоцільової фінансової підтримки.

25 травня представниками NRC і директором ліцею було підписано угоду, яка дала змогу отримати грант у розмірі 199852 гривні. Дані кошти спрямовані на проведення поточного ремонту перекриття та облаштування підлоги додаткового приміщення, в якому зможемо розмістити 76 школярів. Завдячуючи цим заходам, зможуть продовжувати роботи зі збільшення площі укриття та з 1-го вересня повернутися до очної форми навчання усім ліцеєм.

На сьогодні дані роботи, згідно укладеного договору з ПП «Волиньтехнобуд», є завершеними.

«Дякуємо Норвежській раді у справі біженців та особисто її керівнику у регіоні Західної України Екраму Ніколу за надану нам допомогу! Ви робите гарну справу, таку потрібну українцям!» – йдеться в дописі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинський рятувальник не боїться швидко приймати рішення, бо від цього залежать людські життя.

Реклама Google

Telegram Channel