Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
На Волині побував президент НОК України

Вадим Гутцайт та Григорій Недопад відвідали один із реабілітаційних центрів області, де відновлюються захисники України.

Фото Волинська ОВА.

На Волині побував президент НОК України

Волинь приймає всеукраїнський семінар

Участь в олімпійському форумі беруть президент НОК України Вадим Гутцайт, представники виконавчої дирекції та керівники регіональних відділень цієї організації та представники національних федерацій із різних видів спорту.

 

 Найперше в рамках візиту Вадим Гутцайт та Григорій Недопад відвідали один із реабілітаційних центрів області, де відновлюються захисники України. Від НОКУ вони передали сертифікат на 100 тис. грн на придбання спортивного інвентарю для реабілітації. «Реабілітація військових неможлива без фізичних вправ та відповідних навантажень. Обладнання допоможе їм відновити здоров’я, повернути сили та витривалість», – зазначив Григорій Недопад.

 

 Під час семінару понад 80 учасників з усіх регіонів України обговорюватимуть актуальні питання національного олімпійського руху. «Незабаром стартують Олімпійські ігри. Разом із вами ми провели величезну роботу щодо недопущення спортсменів з росії до міжнародних змагань. В час війни ми маємо всьому світу демонструвати найяскравішу рису української нації – прагнення до перемоги. Саме тому ми маємо бути об'єднані», – підкреслив Вадим Гутцайт. Він також відзначив волинських спортсменів та функціонерів НОК подяками Національного олімпійського комітету.

 

 Головними питаннями порядку денного форуму будуть діяльність НОКУ в умовах воєнного стану, підготовка до участі збірної команди України у Іграх ХХХІІІ Олімпіади в Парижі, а також діяльність регіональних відділень та їх взаємодія з НОК України. «Наша робота під час перебування на Волині буде плідною та насиченою. Вірю, що семінар стане успішним продовженням зусиль задля розбудови олімпійського руху в області та гідного представлення волинських спортсменів на Олімпійських іграх», – підкреслив Григорій Недопад, інформує обласна рада.

Реклама Google

Telegram Channel