Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Ковелі 69-ти найуспішнішим випускникам 2024 року вручили медалі

548 одинадцятикласників Ковельської громади отримали атестати про повну загальну середню освіту.

Фото Ковельська міська рада.

У Ковелі 69-ти найуспішнішим випускникам 2024 року вручили медалі

Красиво. Зворушливо. Урочисто. Сьогодні у Ковелі відбулась церемонія нагородження найуспішніших випускників. Цьогоріч у громаді – 53 «золотих» та 16 «срібних» медалістів

Це діти, які попри виклики воєнного часу, змогли сконцентруватись, знайти в собі сили, щоб досягти високих результатів і зробити успішний крок у своє доросле майбутнє.

Найбільша кількість відмінників у ЗЗСО №12 – 11, ліцеї імені Олени Пчілки – 10, ліцеї №3 імені Лесі Українки та ліцеї №13 – по 8, інформують у міській раді.

 

 Перші вагомі відзнаки юнакам і дівчатам у їх житті вручали  міський голова Ігор Чайка та начальник управління освіти Віктор Бичковський.

– Саме вам розбудовувати наше місто та нашу країну. Від вас залежить майбутнє України та наскільки вона буде сильною і успішною. Вірте в себе, ніколи не здавайтеся. Бо в житті немає нічого неможливого. Пам’ятайте, вас завжди чекатимуть у рідному місті. Тут є люди, які люблять вас, підтримають у найскрутнішу хвилину, допоможуть вашим мріям стати реальністю, – звернувся до випускників Ігор Чайка.

Він  висловив вдячність ковельським вчителям за їх роботу, професіоналізм, доброту і терпіння,  батькам – за підтримку своїх талановитих дітей.

 

 Сьогодні у нашій громаді 548 одинадцятикласників отримали атестати про повну загальну середню освіту. На жаль, це уже третій випуск в умовах повномасштабної війни.  Україна обов’язково вистоїть, переможе. Віримо, що наступні важливі кроки цих молодих людей  будуть зроблені вже у мирній, вільній країні.

Дорогі діти, щасливої вам долі!

Реклама Google

Telegram Channel