Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Справа Коломойського і його «лакуз» із Волині живе: «Дніпро-1» незабаром припинить своє існування

«Борги віддають слабаки». Ми вже це чули...

Фото із сайту xsport.ua.

Справа Коломойського і його «лакуз» із Волині живе: «Дніпро-1» незабаром припинить своє існування

Так уже було з тим самим «Дніпром», «Карпатами», «Волинню»...

Український журналіст Ігор Бурбас повідомив про те, що «Дніпро-1», який невдовзі має представляти Україну в Лізі конференцій, найближчим часом, найімовірніше, припинить своє існування.

«Дніпро-1» може не зіграти навіть матчі з «Академією Пушкаша» у другому раунді кваліфікації Ліги конференцій, і ми можемо залишитися без одного клубу в єврокубках уже на старті. За моєю інформацією, «Дніпро-1», найімовірніше, доживає останні дні свого життя, – заявив Ігор Бурбас.

– Складу немає, всі майже розбіглися. Я порахував, хто ще досі на контракті, і нарахував 11 осіб – Кінарейкін, Юрчук, Лєднєв, Третьяков, Сарапій, Рубчинський, Горін, Гаджиєв, Ківінда, ще двоє гравців залишилися в U-19. U-19 навіть усе розбіглося.

Команді обіцяли як мінімум до кінця цього місяця погасити борги за січень. Не погасили досі, наскільки я знаю. Проблема є фінансова, тому що її не виплачують. Зараз «Дніпро-1» капіталізує фінанси, продаючи футболістів: розпродає весь свій актив, усе, що зараз має, усіх футболістів, які коштують грошей.

Чому не віддають борги? Поки що – тому, що немає команди згори. Єдиному власнику, який зараз, на жаль, не має доступу до свободи (на фото), передали, що в нас є гроші, ми можемо далі рухатися, дайте свою згоду. І сказали, що тиждень чекають від нього відповіді, які взагалі далі можуть бути перспективи життєдіяльності «Дніпра-1».

На базі немає нікого, на всіх полях вигоріла трава. За нею не доглядають агрономи, п'ять агрономів є – одного забрали на війну ТЦК, ще четверо кажуть, що не отримували зарплату з січня».

Читайте також: Екстренер «Волині» – про улюбленого олігарха волинських нардепів: «Борги віддають слабаки».

Реклама Google

Telegram Channel