Курси НБУ $ 40.54 € 43.35
У Луцьку покажуть фільм «Місія 200»

Щира правда про нестерпний біль всієї України!

Фото: facebook.com.

У Луцьку покажуть фільм «Місія 200»

Прийдіть...Подивіться... Підтримайте.. Вхід вільний

27 червня (четвер) о 18.00 год. в Обласному Музично Драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка відбудеться прем'єра фільму «Місія 200». 

Це фільм про лучанку, яка поставила на паузу діяльність свого туристичного бізнесу під час повномасштабного вторгнення росії та почала транспортувати тіла загиблих військових. Як міфологічний Харон, який переправляє душі на той бік ріки Стікс, вона перевозить тіла загиблих солдатів. Долаючи тисячі кілометрів без зупинок чи сну, вона везе тих, хто вже закінчив боротися в цьому світі й перебуває у своїй останній подорожі.

Фільм важкий – без прикрас і без гри. Він відображає всю правду про реалії нашого життя і нестерпний біль України. 

Хвилююсь, наче мале дитя... Прем'єра «МІСІЯ 200» в моєму рідному Луцьку! Запрошую Вас на показ! Я не хочу вихваляти себе і казати – прийдіть, подивіться на мене! Ні... Це фільм про зовсім інше... не про мене... Це мають знати всі! Це мають бачити всі! Це нестерпний біль нашого народу! ЦЕ ОСТАННІЙ ШЛЯХ ДОДОМУ... Завжди дуже ціную вашу підтримку, тому і зараз прошу – максимально розповсюдити інформацію, бо я справді буду чекати Вас! « – написала на своїй фейсбук-сторінці волонтерка Тетяна Потоцька.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У місті на Волині презентували картини талановитого художника-переселенця.

Реклама Google

Telegram Channel