Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Терасна дошка: базова інформація для покупців

Фото: woodmart.ua.

Терасна дошка: базова інформація для покупців

Останніми роками все більше людей прагне перебратись ближче до природи, в приватний будинок. Відповідно набирають популярності матеріали, що використовуються для його облаштування. Один з таких – терасна дошка. Що це таке, пропонуємо детальніше розібратись.

Визначення: що таке терасна дошка

Отже, це будівельний матеріал, який використовується для утворення настилів на відкритих майданчиках – терасах. Причому за рахунок відмінних технічних характеристик, його вдається використовувати навіть біля басейнів, на пірсі, на балконі тощо.

Терасна дошка, купити яку сьогодні не проблема, має доволі характерний зовнішній вигляд. А саме – рифлену поверхню, борозенки та вентиляційні пази на нижній частині. Крім того, вона абсолютно не слизька, тому не ризикуєте впасти, навіть, якщо поверхня мокра.

Ключові переваги використання терасної дошки

Такий сучасний матеріал дійсно має численні переваги, серед них виділимо:

  • стійкість до вологи – матеріал вологостійкий та не набирає в себе воду;
  • зносостійкість та довговічність. Тому терасна дошка є кращим вибором для зовнішніх конструкцій;
  • простий монтаж с використанням простих фіксуючих елементів або ж прихованих кріплень;
  • стійкість до появи цвілі та грибка;
  • зручність експлуатації;
  • високі декоративні властивості – ви зможете вибрати дошку в необхідній саме вам кольоровій гамі. Тому вдасться створити функціональний та красивий простір біля будинку або на іншому відкритому майданчику.

Крім того, терасна дошка стійка до перепадів температури та потребує мінімального догляду в процесі експлуатації.

Варіанти використання терасної дошки

Найпоширеніший спосіб використання терасної дошки – це створення настилів на відкритих майданчиках. Власне на терасі, біля басейну. Поступово вона знаходить своє застосування в парках, набережних, в інших громадських місцях. Цікаво такий матеріал виглядає в тому числі у інтер’єрах. При цьому приміщення отримує унікальний стиль та атмосферу.

Реклама Google

Telegram Channel