Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
На Волині чоловік торгував білоруськими цигарками

Вилучено понад 5 тисяч пачок сигарет виробництва Гродненської тютюнової фабрики, що розташована у білорусі.

Фото: Фейсбук.

На Волині чоловік торгував білоруськими цигарками

Детективи ТУ БЕБ у Волинській області викрили місцевого жителя, який зберігав та продавав сигарети з марками акцизного податку республіки білорусь

Коли співробітники Бюро прийшли з обшуком за місцем проживання фігуранта, чоловік намагався підпалити незаконну продукцію, аби приховати свою злочинну діяльність.

Про це інформує ТУ БЕБ у Волинській області. 

Детективи БЕБ вилучити понад 5 тисяч пачок сигарет виробництва Гродненської тютюнової фабрики, що розташована у білорусі. На продукції зазначено, що товар був виготовлений у квітні 2024 року.

Також було вилучено мобільні телефони, банківські картки, набої до вогнепальної зброї та 2 ящики алкогольної продукції з підробленими марками акцизного податку.

Наразі розслідування триває, детективи БЕБ встановлюють обставини потрапляння білоруських сигарет на територію України.

Досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 та ч.2 ст. 199 Кримінального кодексу України триває.

Оперативний супровід здійснювали працівники Управління детективів із стратегічного захисту економіки БЕБ. Процесуальне керівництво – прокурори Волинської обласної прокуратури.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцькому районі чоловік влаштував стрілянину з поліцією.

Реклама Google

Telegram Channel