Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У селищі на Волині під час благодійного святкового заходу захисникам передали автівку і квадракоптер

Техніку закупили за благодійні кошти, зібрані спільними зусиллями жителів громади.

Фото: Фейсбук.

У селищі на Волині під час благодійного святкового заходу захисникам передали автівку і квадракоптер

23 червня 2024 року у селищі Маневичі відбувся великий благодійний захід, присвячений Дню селища, який був організований з метою підтримки Збройних сил України

Ця подія об'єднала маневичан і гостей селища, створивши атмосферу піднесення духу та патріотизму. 

Про це інформують у Маневицькій селищній раді.

Урочистості розпочалися із офіційної церемонії відкриття, на якій виступив селищний голова Олександр Гаврилюк. Він висловив глибоку вдячність нашим захисникам, які відстоюють незалежність та суверенітет держави, побажав усім миру і довгоочікуваної Перемоги.

Також голова громади урочисто передав спеціалізований автомобіль і квадрокоптер Mavic 3 Enterprise командиру одного із військових підрозділів. Техніку закупили за благодійні кошти, зібрані спільними зусиллями жителів громади. Військовослужбовець у свою чергу подякував маневичанам за вагому допомогу та суттєвий внесок у справу підтримки наших захисників.

Представники релігійних громад спільно помолилися за припинення війни, злагоду та спокій у нашій країні, просили у Бога милосердя та благословення для всього українського народу.

Патріотичний концерт, що відбувся опісля урочистої частини, зібрав на одній сцені юні таланти Маневиччини. Виступи духового оркестру, вокалістів, танцювальних колективів та музикантів створили незабутню атмосферу свята, наповнену патріотизмом і гордістю за нашу країну.

Для любителів активного відпочинку було проведено фінальний матч розіграшу кубка Маневицької селищної ради з футболу 2024 року між ФК «Оконськ» (с. Оконськ) та ФК «Сойне» (с. Прилісне). Переможці отримали заслужені нагороди, а головне - відчули себе частиною великої справи - підтримки наших військових.

У затишній атмосфері музичного свята відбувся акустичний кавер вечір, який об'єднав молодих виконавців та меломанів. Ця подія стала чудовою нагодою для місцевих талантів продемонструвати свої здібності, а для слухачів – насолодитися улюбленими піснями в новому звучанні.

Мешканці та гості нашого селища отримали унікальну можливість насолодитися кінопоказами під час мистецької благодійної акції «Кіно під відкритим небом».

У парковій зоні Маневич було облаштовано численні фотозони, виставки, проведено благодійний ярмарок.

За підсумками благодійного заходу вдалося зібрати значну суму коштів, яка буде спрямована на закупівлю необхідного обладнання та інших потреб для Збройних сил України.

Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до проведення заходу, і сподіваємося, що подібні ініціативи стануть доброю традицією для Маневич.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинянка, яка втратила на війні чоловіка, придбала дрони для його побратимів.

Реклама Google

Telegram Channel