Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
П'яний водій в'їхав у натовп людей: 6-річна дівчинка загинула на місці

За скоєне водієві загрожує до 10 років ув’язнення.

Фото ТСН.

П'яний водій в'їхав у натовп людей: 6-річна дівчинка загинула на місці

Шофер ледь тримався на ногах, рівень алкоголю в його крові перевищував норму в 11 разів

У селі Руське, що на Закарпатті, водій увігнався у натовп дітей, які гралися біля будинку. Керманич на швидкості зніс дерево, електричний стовп і наїхав на людей. 6-річна дівчинка опинилася під колесами авто й загинула на місці. 27-річну жінку з немовлям забрала швидка. Свідки стверджують, водій був п'яний і ледь тримався на ногах.

Трагедія сталася близько 9-ї вечора. Свідки бачили, як водій на шаленій швидкості влетів у дітей, коли вони гралися на узбіччі. Від удару 6-річна дівчинка загинула на місці. Постраждала і 27-ми річна жінка з немовлям, яка в той час наглядала за малими, пише ТСН.

«Я ще дітям крикнула – швидко всі в сторону, бо дуже швидко летить. А ще й отак веляв дуже», – розповідає одна із постраждалих Іванна Мартин. Іванна каже, в момент удару поряд з нею було щонайменше п'ятеро сусідських дітей. На щастя, більшість встигли відскочити. Сама жінка тримала на руках 9- місячну племінницю. Зараз дівчинка з численними забоями у лікарні.

«Водій так крутанув, газонув і прямо у дітей… Ми всі збіглися, тут купа пилу була, а «бум» такий, ніби взірвалася бомба», – згадує сусідка.

Авто знесло дерево, бетонний стовп і, наїхавши на маленьку Тамару, причавило її. Бабуся дівчинки каже – кинулася витягати онучку з-під авто, але було вже пізно.

«Дитина одразу померла, одразу посиніла. Він переїхав їй ніжки», – розповідає Тетяна Гудима, бабуся загиблої дівчинки. Жінка не може припинити плакати. Каже – опікувалася онучкою, бо мама дівчинки померла два роки тому. Батько на заробітках. «Вона в перший клас мала тепер йти, минулого тижня був випускний у садочку. Така смерть… Боже милий», – плаче жінка.

Тетяна Гудима, бабуся загиблої дівчинки.
Тетяна Гудима, бабуся загиблої дівчинки.

 Без сліз згадувати про маленьку Тамару тут не може ніхто. «Золота, красива, життєрадісна дитинка була… Співала, танцювала... Шість рочків», – плаче сусідка.

37-ми річний водій, який скоїв смертельний наїзд, місцевий. Люди кажуть, він часто сідав за кермо п’яним і влаштовував ДТП. А в день, коли сталася ця аварія – ледь тримався на ногах.

«Він п’яний ледве з машини вийшов. Казав, що дитина дорогу перебігала, але це не правда, вона гралася на узбіччі», – каже сусід.

Інший чоловік розповідає: «Збіглися сусіди і хотіли його прикінчити, самосуд над ним зробити».

Те, що винуватець ДТП не раз притягався до відповідальності за порушення правил підтвердили і в поліції, як і те, що в момент аварії він був п’яним. Рівень алкоголю в його крові перевищував норму в 11 разів.

Зараз чоловік перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до 10 років ув’язнення.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel