Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Волиняни зможуть дізнаватися про нараховані та сплачені податки дистанційно

Фото ГУ ДПС Волинської області

Фото: Король Сергій

Волиняни зможуть дізнаватися про нараховані та сплачені податки дистанційно

Налаштувати мобільний застосунок «Моя податкова» допоможуть у Центрі обслуговування платників

Практичну допомогу з питань роботи в електронному кабінеті можна отримати у Ківерцівській державній податковій інспекції.

Про це пише Головне управління ДПС у Волинській області

Тематичні тренінги для фізичних осіб спеціалісти ЦОП Ківерцівської ДПІ пропонують відвідувачам, які звертаються за допомогою з різних питань. У період, коли власники майна отримують податкові повідомлення-рішення про нараховані податки, особливо актуально поінформувати громадян щодо можливостей електронних сервісів ДПС. Тож податківці пропонують завантажити застосунок «Моя податкова» та оцінити переваги дистанційної взаємодії.

Серед очевидних переваг цього нового сервісу – можливість дізнаватися про нараховані та сплачені податки, допущену заборгованість у будь-який зручний час, а також сплата податків онлайн .

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: навички дистанційного спілкування з податковою службою – корисні кожному платнику податків. Отримання інформації без візиту до податкової інспекції, звірка даних, звітування та сплата податків за допомогою персонального гаджета економлять час.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Водії волинської екстренки відтепер навчатимуться в медінституті

Реклама Google

Telegram Channel