Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Ортопедичне взуття для жінок – ефективний інструмент лікування

Фото: ortosalon.ua.

Ортопедичне взуття для жінок – ефективний інструмент лікування

Різні проблеми з ногами та захворювання опорно-рухового апарату в 21 столітті не є рідкістю. Іноді причина розвитку хвороб банальна – носіння низькоякісного взуття, що впливає на багато факторів та параметрів. Спочатку розвивається хворобливий синдром, а надалі може з'являтися плоскостопість, варикоз та багато інших проблем.

Іноді захворювання є вродженими або набутими внаслідок різних травм та симптомів. Для лікування та профілактики обов'язково потрібне ортопедичне взуття для жінок, адже саме вони завжди хочуть виглядати красиво та стильно. Виробники в наш час випускають красиве спеціалізоване взуття, що підходить під різні цілі, стилі та завдання.

Особливості ортопедичного взуття

Виділяють кілька примітних характеристик подібного взуття:

  • основою пошиття є натуральні матеріали, що забезпечують відведення вологи;
  • конструкція розробляється з урахуванням анатомічних особливостей стопи людини при тому чи іншому захворюванні;
  • щільна та правильна фіксація виключає ускладнення проблеми та гарантує корекційний та лікувальний ефект;
  • підошва виключає можливість отримання травм.

В основному корекційне взуття використовується як інструмент полегшення людині життя, щоб вона могла повноцінно пересуватися без болю і неприємних відчуттів. Перш ніж купити ортопедичне взуття необхідно оцінити свої запити, можливо, функціонал сподобається, але із зовнішнім виглядом потрібно попрацювати. В особливо складних випадках таке взуття шиється на індивідуальне замовлення.

Також є профілактичні та лікувальні моделі взуття. Перші мають універсальний супінатор, рекомендується носити такі види взуття у випадках коли ноги часто втомлюються або доводиться довго бути на ногах. Лікувальне взуття необхідне в екстрених випадках після наявності діагнозу про захворювання.

Рекомендації щодо вибору взуття

Перша та головна рекомендація – вибір правильного розміру. Його можна зробити на сайті ortosalon.ua , де є достатньо варіантів із детальним описом та фотографіями. Бажано завжди мати запас 1 см, щоб пальці не упиралися. Натуральна шкіра, замша, нубук, текстиль та вовна – ідеальні матеріали для ортопедичного взуття. Грубі шви слід виключити, як і зайві деталі з аксесуарами.

Якщо це туфлі, то каблук не повинен перевищувати 4 см у висоту. Додаткова зручність гарантується, якщо вага взуття буде невеликою. Жорсткий задній обов'язковий, тому що він надійно фіксує стопу, що унеможливлює будь-які ймовірні викривлення ноги. Підошва має бути жорсткою, але помірно згинатися під час ходьби.

Реклама Google

Telegram Channel