Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Пропагандист Соловйов просить путіна ударити ядерною бомбою по сусідству з Волинню (Відео)

Божевільний кремлівський карлик ухопився за останній аргумент – і погрожує світу.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Пропагандист Соловйов просить путіна ударити ядерною бомбою по сусідству з Волинню (Відео)

І британська розвідка попереджає, що це не вигадка. Мовляв, росія готує ядерний удар по заходу України по одному з тих місць, через яке проходять шляхи постачання зброї та техніки із Заходу

Тим паче, що на зустрічі з головами інформагентств 5 червня російський диктатор володимир путін вкотре пригрозив використати ядерну зброю і закликав Захід «не ставитись легковажно» до їхньої ядерної доктрини.

Воєнний злочинець заявив, що рф «може використовувати всі доступні засоби, якщо її суверенітет чи територіальну цілісність буде поставлено під загрозу». А його лакуза №1 – пропагандист Володимир Соловйов, який є чорним «ротом кремля», уже зажадав вдарити по Яворівському полігону на Львівщині.

Тим часом керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов упевнений, що російський диктатор не застосовуватиме проти України тактичну ядерну зброю. На його думку, цього не станеться, навіть якщо російські війська втратять контроль над тимчасово захопленим Кримом.

Про це глава ГУР сказав в інтерв’ю The Philadelphia Inquirer. При цьому він наголосив, що Україні потрібно зробити все необхідно, щоб відрізати Крим від постачання озброєння з країни-агресора росії.

У такий спосіб війська рф будуть змушені перейти до оборони.

Кирило Буданов висміяв можливість застосування путіним ядерної зброї та зазначив, що знає її реальні характеристики.

Буданов висміяв можливість застосування путіним ядерної зброї та зазначив, що знає її реальні характеристики. Також, на думку глави української розвідки, росії немає сенсу використати на полі бою тактичну ядерну зброю.

Реклама Google

«По-перше, я знаю, що там насправді відбувається. По-друге, я знаю реальні характеристики російської ядерної зброї. Яку користь вона може принести? У нас немає великих концентрацій військ, для яких така ядерна зброя була б доречною. А пробити дірки у наших лініях оборони можна звичайними засобами ведення війни», – сказав він.

Крім того, використання ядерної зброї призвело б до великих політичних ризиків для російського диктатора путіна, упевнений Буданов.

При цьому глава ГУР наголосив, що незаконно побудований росіянами Кримський міст можна знищити американськими далекобійними ракетами ATACMS.

Василь РОГУЦЬКИЙ.

Читайте також: Порошенко про рішення ЄСПЛ по Криму: воно важливе і для новоокупованих територій України​.

Реклама Google

Telegram Channel