Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
П’яний водій в’їхав у натовп: 6-річна дівчинка загинула на місці

Тетяна Гудима, бабуся загиблої дівчинки, постійно плаче.

Фото із сайту tsn.ua.

П’яний водій в’їхав у натовп: 6-річна дівчинка загинула на місці

Шофер ледь тримався на ногах, рівень алкоголю в його крові перевищував норму в 11 разів

У селі Руське, що на Закарпатті, близько 9-ї вечора водій увігнався у натовп дітей, які гралися біля будинку. Керманич на швидкості зніс дерево, електричний стовп і наїхав на людей. 6-річна дівчинка опинилася під колесами авто й загинула на місці.

27-літню жінку з немовлям забрала швидка. Свідки стверджують, водій був п’яний і ледь тримався на ногах…

«Я ще дітям крикнула – швидко всі в сторону, бо дуже швидко летить. А ще й отак «веляв» дуже», – розповіла tsn.ua одна із постраждалих Іванна Мартин. Іванна каже, в момент удару поряд з нею було щонайменше п’ятеро сусідських дітей. На щастя, більшість встигли відскочити. Сама жінка тримала на руках 9-місячну племінницю. Зараз дівчинка з численними забоями у лікарні.

«Водій так крутанув, газонув і прямо у дітей… Ми всі збіглися, тут купа пилу була, а «бум» такий, ніби зірвалася бомба», – згадує інша сусідка.

Авто знесло дерево, бетонний стовп і, наїхавши на маленьку Тамару, причавило її. Бабуся дівчинки каже – кинулася витягати онучку з-під авто, але було вже пізно.

Збіглися сусіди і хотіли його прикінчити, самосуд над ним зробити.

«Дитина одразу померла, одразу посиніла. Він переїхав їй ніжки», – розповідає Тетяна Гудима, бабуся загиблої дівчинки. Жінка не може припинити плакати. Каже – опікувалася онучкою, бо мама дівчинки померла два роки тому. Батько на заробітках. «Вона в перший клас мала тепер йти, минулого тижня був випускний у садочку. Така смерть… Боже милий», – плаче жінка.

Без сліз згадувати про маленьку Тамару тут не може ніхто. «Золота, красива, життєрадісна дитинка була… Співала, танцювала... Шість рочків», – не стримує сліз і сусідка.

37- річний водій, який скоїв смертельний наїзд, місцевий. Люди кажуть, він часто сідав за кермо п’яним і влаштовував ДТП. А в день, коли сталася ця аварія – ледь тримався на ногах.

«Він п’яний ледве з машини вийшов. Казав, що дитина дорогу перебігала, але це не правда, вона гралася на узбіччі», – каже сусід.

Інший чоловік розповідає: «Збіглися сусіди і хотіли його прикінчити, самосуд над ним зробити».

Те, що винуватець ДТП не раз притягався до відповідальності за порушення правил підтвердили і в поліції, як і те, що в момент аварії він був п’яним. Рівень алкоголю в його крові перевищував норму в 11 разів.

Зараз чоловік перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Світлана НЕСЧЕТНА.

Реклама Google

Telegram Channel