Курси НБУ $ 41.32 € 42.99
Молода картопля з м’ясом. Недільні рецепти

І не забувайте: красна картопля їдцями.

Фото із сайту smachnonews.24tv.ua.

Молода картопля з м’ясом. Недільні рецепти

Приготуйте ідеальну страву для родинної вечері

Молода картопля відмінно поєднується не тільки з маслом і кропом, але й із м’ясом. Страва буде надзвичайно ароматною. ]

Така картопля готується дуже просто. Спробуйте – вам сподобається.

Молода картопля з м’ясом

Час приготування: 1 година 40 хвилин. 
Порцій: 2.

Інгредієнти:

• 500 грамів молодої картоплі;
• 300 грамів яловичини;
• 0,5 пучка кропу чи петрушки;
• 1 – 2 цибулини;
• 50 грамів масла;
• сіль, перець, коріандр до смаку.

Приготування:

1. Молоду картоплю помийте та почистіть. Залийте водою, щоб вона не потемніла.

2. Цибулю почистіть та наріжте соломкою або півкільцями. Зелень помийте, обсушіть та подрібніть.

3. Яловичину помийте, приберіть плівки та наріжте довільними шматками.

4. Розігрійте пательню з маслом і обсмажте м’ясо з усіх боків на сильному вогні до рум’яної скоринки. Посоліть, поперчіть та додайте коріандр.

5. Додайте цибулю та зменшіть вогонь. Залийте м’ясо з цибулею водою, щоб вона повністю їх покрила. Накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні до м’якості м’яса близько години, періодично перемішуючи.

6. Якщо м’ясо ще не готове, тушкуйте ще. Потім додайте молоду картоплю. Готуйте все разом ще близько 15–20 хвилин до готовності картоплі.

7. Перед подачею прикрасьте подрібненою зеленню.

Ольга КОТІВ, smachnonews.24tv.ua.

 

Їжа на смак – прісна? Додайте кислинку!

Коли в готовій страві чогось не вистачає, не треба відразу додавати додаткові інгредієнти або приправи 

Достатньо лише трохи лимонної кислоти. Вона оживляє смак і додає пікантність. Так що лимонний сік або трохи винного оцту не зашкодить. Це добрий варіант у тому випадку, якщо людині не можна їсти солоного.

Реклама Google

Telegram Channel