Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Волинські волонтери-пончикісти завітали на митницю (Фото)

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Волинські волонтери-пончикісти завітали на митницю (Фото)

Юних волонтерів запросили на митницю з нагоди професійного свята – День митної служби України

Діти приготували торт, щоб привітати митників з їхнім святом. А ще безліч смаколиків і пампухів, аби провести благодійний ярмарок і зібрати кошти для захисників.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Волонтерська допомога Любомль.

Зустріч вийшла надзвичайно позитивною, а пампухи розлетілися на перших хвилинах. 

«Сьогодні в наших волонтерів-пончикістів була дуже приємна та продуктивна зустріч. І я, відверто зізнаюся, мала за честь розділити їхню цю зустріч, я досі під величезним враженням.

Розпочнемо з того, що на початку місяця, наших Пончикістів запросили на митницю, на святкування їх професійного свята. І от сьогодні цей довгоочікуваний день настав. Наші Танюша, Оксана, Оля, дуже гарно підготувалися – Танюша з Оксаною напекли пампухів з самого ранечку, а Оля привезла багато смаколиків-кондитерки)). А ще, приготувати бомбезний торт, щоб привітати наших митників з їхнім святом!

Чесно скажу, мене трохи «мандражило», адже розуміла що їдемо до серйозних людей та не просто звичайної структури. Але, заїхавши туди, нас настільки тепло та гостинно зустріли, що усі страхи відпали відразу. Усі красиві, привітні, усміхнені, щедрі. Були і нові знайомства і теплі, щирі обійми і хороші привітання. Були побажання, слова вдячності і, звичайно ж подарунки нашим малим волонтерам. Зустріч вийшла надзвичайно позитивною, нас і дітей зустріли як дуже близьких та хороших друзів.

Пампухи розлетілися на перших хвилинах! А далі й усі смаколики, загалом, щоб ви розуміли, нас не випустили, доки діти усе не продали.

Ми щиро вітаємо наших митників з професійним святом і дуже дякуємо за запрошення наших юних волонтерів, для них це беззаперечне визнання значущості в їхній справі, адже вони невтомно працюють на нашу Перемогу ось уже понад два роки! Також дуже дякуємо Тетяна Кравчук, Оксана Левчук, Оля Міщук, та усім батькам, чиї діти називаються Пончкістами, ваша робота титанічна, не кожен так зможе. Пишаюся кожною дитиною, дякую кожному, просто знайте – Ви є частиною новітньої історії України! НАБЛИЗИМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!» – написала Katya Mokrenko.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку впродовж літа проводитимуть безплатні екскурсії.

Реклама Google

Telegram Channel