Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Друзі України вишвирнули з Євро-2024 друзів путіна – команду Сербії

Йоахім Андерсен зачаклував форварда сербів Александара Мітровича. Недарма ж данець носить прізвище всесвітньо відомого казкаря.

Фото із сайту gettyimages.com.

Друзі України вишвирнули з Євро-2024 друзів путіна – команду Сербії

Для цього вікінгів – команду Данії – влаштувала і нульова нічия

Перший тайм пройшов у боротьбі без особливих небезпечних моментів із перевагою данців, а серби не змогли завдати жодного удару по воротах.

На 20-й хвилині Еріксен у дотик пробивав з-за меж штрафного майданчика в нижній лівий кут, але голкіпер перевів на кутовий. Незабаром Вінд після подачі з кутового разом із м'ячем та голкіпером Райковічем завалився у ворота, проте гол передбачувано скасували через порушення з боку данця.

Другу половину зустрічі також активно розпочали данці. Утім, на 54-й хвилині серби могли вийти вперед за рахунок автогола, але взяття воріт було скасовано через офсайд.

Перший удар у площину воріт від данців у другому таймі стався на 65-й хвилині, коли Вестергор добре пробивав після подачі кутового, проте точно в руки голкіперу. Серби ж уперше в матчі пробили у бік воріт суперника на 81-й хвилині, коли Мітровіч відправив м'яч поруч із правою стійкою.

У підсумку суперники так і не змогли відзначитися, розійшовшись безгольовим миром, інформує isport.ua.

Євро-2024. 3 тур. Група С. Данія – Сербія – 0:0.

Стадіон: «Арена Мюнхен» (Мюнхен). Арбітр: Франсуа Летесьє (Франція)

Відео матчу – ТУТКА.

Євро-2024. 3 тур. Група С. Англія – Словенія – 0:0.

Після також нульової нічиєї у паралельному матчі Англія – ​​Словенія Данія зберегла за собою друге місце у групі та зіграє у плей-оф, а Сербія вилетіла з Євро-2024, посівши останню позицію.

І правильно – це їх Бог покарав за вивішені російські прапори їхніми уболівальниками на Євро-2024.  Хай тепер плачуть, прихильники путіна!

Результат іншого матчу групи С: Англія – Словенія – 0:0.

Євро-2024. Підсумкова турнірна таблиця групи С:
Збірна І В Н П З:П О
1. Англія 3 1 2 0 2:1 5
2. Данія 3 0 3 0 2:2 3
3. Словенія 3 0 3 0 2:2 3
4. Сербія 3 0 2 1 1:2 2.

Ця нічия дозволила Англії виграти групу С. А ось Словенія залишилася третьою – оскільки у неї рівна кількість очок, різниця м’ячів та жовтих карток із Данією, долю другого місця вирішив рейтинг УЄФА, де Данія розташовується вище, ніж Словенія.

Читайте також: Іспанія і другим складом здолала Албанію.

Реклама Google

Telegram Channel