Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Уже не абсолютний: Усик відмовився від пояса IBF у надважкій вазі

«Світ любить сильних» (Олександр Усик).

Heavyweight boxer Ukraine's Oleksandr Usyk gestures as he weighs in at King Abdullah Sports City in Jeddah, Saudi Arabia, Friday, Aug. 19, 2022. Heavyweight boxers Britain's Anthony Joshua is due to fight defending champion Usyk in a heavyweight boxing rematch in Jeddah on Aug. 20. (AP Photo/Hassan Ammar)

Фото – HA FS Copyright 2022 The Associated Press.

Уже не абсолютний: Усик відмовився від пояса IBF у надважкій вазі

Щедрий подарунок від українця для бою Ентоні Джошуа та Даніеля Дюбуа!

Олександр Усик відмовився від поясу IBF у надважкій вазі, яким він володів з 2021 року.

Українець записав відео, в якому звернувся до Ентоні Джошуа та Даніеля Дюбуа, і повідомив, що дарує їм свій пояс. Тепер Джошуа та Дюбуа зможуть провести поєдинок за титул IBF.

Таким чином Усик втратив статус абсолютного чемпіона світу, який він отримав після перемоги над Тайсоном Ф'юрі, забравши у нього пояс WBC у надважкій вазі.

Реклама Google

«Всім привіт. Ентоні та Даніель, слухайте, знаю, пояс IBF важливий для вас. Назвемо це моїм подарунком на 21 вересня. Слава Богу за все. Слава Україні», – сказав Усик.

«Пояс IBF – мій подарунок вам на 21.09.2024. Світ любить сильних. Ваш друг, абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик», – підписано публікацію Олександра в Instagram.

Реванш Усика та Ф'юрі відбудеться 21 грудня, а бій Джошуа та Дюбуа планують провести 21 вересня у Лондоні на арені «Вемблі».

Читайте також: «Мені без тебе й дихається інакше, мені без тебе часом туга груди рве…».

Telegram Channel