Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
На Волині паратлети виборюють олімпійські путівки

Волинь на чемпіонаті представляють 20 спортсменів.

Фото: Фейсбук.

На Волині паратлети виборюють олімпійські путівки

В області проходить чемпіонату України з паралегкої атлетики серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату, порушеннями зору, фізичного і розумового розвитку

Не лише за національну першість, а й за право участі в Паралімпійських іграх змагатимуться 150 легкоатлетів центрів фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» з усіх куточків України.

Про це інформують у Волинській обласній раді. 

У програмі – штовхання ядра, метання спису та диску, стрибки у довжину та забіги на дистанції від 100 метрів до 5 кілометрів.

Волинь на чемпіонаті представляють 20 спортсменів, серед яких і учасник Паралімпіади-2020, чемпіон світу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату Ярослав Окапінський, який, до слова, уже здобув ліцензію на участь у Літніх Паралімпійських іграх, які пройдуть у серпні-вересні в Парижі.

Паратлетів від імені Волиньради привітав перший заступник голови Юрій Поліщук: «Щиро вітаю усіх на Волині. Хочу побажати гарних вражень від перебування у нашому краї і видовищної, чесної боротьби. Хай переможуть найсильніші! Хоча, як на мене, кожен з вас – уже переможець. Перемоги нам усім! Слава Україні!», - виголосив він у своїй промові.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинський спортсмен здобув ліцензію на Паралімпійські ігри-2024.

Реклама Google

Telegram Channel