Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Потрібні «невтомні мурахи»: відомий волонтер оголосив про рекрутинг до підрозділу логістики ДШВ

Разом - до перемоги!

Волинь-нова

Потрібні «невтомні мурахи»: відомий волонтер оголосив про рекрутинг до підрозділу логістики ДШВ

Відомий волонтер Юрій Бірюков у соцмережах оголосив про потребу у фахівцях для підрозділу логістики ДШВ

«По всій країні вздовж доріг стоять рекламні щити про рекрутинг у ЗСУ. Кличуть усі підрозділи, потрібні всі спеціальності. І тут ось я, привіт, і теж про рекрутинг. Почнемо з того, що це про ДШВ — один із підрозділів Десантно-штурмових військ. А ще, у нас чудові командири і чудовий колектив. Продовжимо тим, що практично ВСІ великі волонтерські проєкти ГО Справа Громад та Фонд Порошенка народилися якраз у співпраці з командуванням цього підрозділу. Так, ті самі прально-душові комплекси. Так, ті самі ремонтні майстерні. Так, ті самі мобільні їдальні. Так, ті самі «малюки» Foden 6*8 – наша частина найбільший оператор цих машин в Україні. І так далі, і так далі, і так далі», – пише Бірюков.

«Ми ростемо, ми збільшуємось у розмірі й нам потрібні люди. Токарі та електрики-дизелісти, машиністи екскаватора та майстри з ремонту гідравлічних систем, зв’язківці та фельдшери, потрібні водії (дуже багато, з категоріями В, С та С1), потрібні старші техніки обслуговування та ремонту, потрібен один помічник фармацевту та один швець (кальмара як і раніше, не пропонувати). Так, і ще потрібна медсестра. Медбрат теж влаштовує. Потрібні усі, в кого руки ростуть з плечей, а не за тазостегнового суглоба», – зауважує Юрій Бірюков.

«У нас немає героїчних подвигів та штурмових дій, у нас немає нічних рейдів та десантування. Ми – логістика ДШВ. Ми терплячі та невтомні мурахи, які тягають усе з місця на місце, евакуювали підбиту техніку і потім ремонтують. Наші ремонтники вміють схрещувати запчастини непримиренних конкурентів автовиробників», – пише волонтер.

«Ну, а тепер формальності: вік від 30 до 50 років, нормальний стан здоров’я (у нас нижчий поріг, ніж у лінійних штурмових бригадах), готовність наступного тижня прибути на співбесіду до Києва», – зазначає Бірюков.

Заповнити анкету можна за посиланнямhttps://forms.gle/xCmyZDTNB6cU6JpQ7

Telegram Channel