Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Охоронець Тищенка погрожує самогубством

Звинувачуваного ведуть до судової зали.

Фото: Слідство.Інфо.

Охоронець Тищенка погрожує самогубством

Під час засідання охоронець нардепа кричав на суддю й погрожував порізати собі вени, через що суд відклали на півгодини

Сергія Цуберу підозрюють у катуванні (частина 2 статті 127) та незаконному позбавленні волі людини (частина 2 статті 146 КК України). За даними слідства, він був у групі людей, які 20 червня за наказом народного депутата від партії «Слуга Народу» Миколи Тищенка затримали та побили колишнього військовослужбовця ЗСУ Дмитра Мазоху. Чоловіка щонайменше двічі ударили та душили, щоб він не пручався та дав себе знерухомити. Потім на Мазоху надягли залізні кайданки і впродовж 20 хвилин не знімали їх.

Про це повідомляє журналіст «Слідства.Інфо» із зали суду. 

Цуберу привели в судову залу правоохоронці. Адвокат охоронця Тищенка не зʼявився у суді. Підозрюваний почав кричати у залі і вимагав привести його адвоката, казав, що його судять незаконно і погрожував, що завдасть собі шкоди. Через поведінку підозрюваного, суд перенесли на 13:00 цього дня. Прокурори проситимуть тримання під вартою без права застави. 

Нагадаємо, що Київський Печерський районний суд у вівторок, 25 червня, обрав запобіжний захід нардепу від партії «Слуга Народу» Миколі Тищенку. За рішенням суду Тищенко має перебувати під цілодобовим домашнім арештом, носити електронний браслет та здати закордонні паспорти. 

Однак напередодні у мережі спалахнув скандал, оскільки нардепа Тищенка після обрання запобіжного заходу побачили у пʼятизірковому готелі Києва Hyatt. Правоохоронці одягли електронний браслет нардепу лише о 22:30. До того Тищенко вільно пересувався містом. 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Двоє волинян планували через річку Західний Буг дістатися до Польщі

Реклама Google

Telegram Channel