Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Луцьку виділили 2,5 мільйони гривень на відновлення пошкоджених російською ракетою будівель

У Луцьку відбулось обговорення питання щодо внесення змін до бюджету міської територіальної громади на 2024 рік.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку виділили 2,5 мільйони гривень на відновлення пошкоджених російською ракетою будівель

Депутати Луцької міської ради виділили за рахунок резервного фонду бюджету громади 2,5 мільйони гривень на відновлення пошкоджених житлових будинків та господарських споруд у селі Прилуцьке

Таку пропозицію озвучив міський голова Ігор Поліщук під час обговорення питання щодо внесення змін до бюджету міської територіальної громади на 2024 рік з врахуванням змін.

Про це повідомили у Луцькій міській раді

Ігор Поліщук зазначив, що комісія вже провела попередні обстеження пошкоджених об’єктів нерухомості, а до міської ради продовжують надходити заяви від людей про виконання відновлювальних та ремонтних робіт.

Також міський голова вніс пропозицію спрямувати 1,2 мільйона гривень на закупівлю паливно-мастильних матеріалів для ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» за рахунок зменшення видатків на обваловку полігону твердих побутових відходів, адже це комунальне підприємство дуже активно заправляє волонтерів.

Департаменту молоді та спорту здійснили перерозподіл коштів по бюджету участі та збільшити капітальні видатки на суму 232 520 гривень.

Враховуючи отримання субвенції з обласного бюджету, Ігор Поліщук також запропонував збільшити доходи та видатки загального фонду на надання допомоги для поховання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в сумі 10 000 гривень.

Окремо міський голова розповів, що з представників департаменту патрульної поліції Волинської області створено спеціальний загін з більш як п’ятдесяти осіб. Зараз вони виконують бойові завдання на Сході нашої країни. «Вони мають потребу в EcoFlow, Starlink, раціях та інших засобах, щоб виконувати бойові дії. У зв’язку з тим, що вони не є підрозділом Збройних сил України, ми не можемо їм закупити все необхідне за кошти, які ми передбачили на початку року та передати. Ми можемо надати їм субвенцію на закупівлю необхідних засобів та іншого обладнання для ведення бойових дій в сумі 500 тисяч гривень», - повідомив Ігор Поліщук.

Усі запропоновані зміни були проголосовані більшістю депутатів.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Після ракетного обстрілу біля Луцька знешкоджують касетні боєприпаси.

Реклама Google

Telegram Channel