Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У навчальному закладі Волині створять молодіжний центр

Луцький університет та Unicef стали партнерами.

Фото: ЛНТУ.

У навчальному закладі Волині створять молодіжний центр

ЛНТУ підписав меморандум про співпрацю з міжнародною організацією Unicef – світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей

Партнерство підсилює можливість університету стати осередком розвитку та об'єднання юних людей, створивши на базі вишу молодіжний центр.

Про це йдеться на сайті закладу. 

Свідками історичної події стали учасники фінального форуму програми UpShift від Unicef, яку в нашій області реалізує Молодіжний центр Волині. Програма спрямована на розвивиток м'яких навичок молоді.

 

«Рада бачити таке енергетично наповнене покоління в стінах нашого університету. Озирніться навколо: ви перебуваєте в місті, яке безперервно розвивається, попри виклики сучасності, відсутність ресурсів та страшну ситуацію в країні. А робимо ми це все саме для вас – для нашого майбутнього покоління. Університет готує особливе місце, яке дозволить вам не лише розвивати власні навички та компетенції, а й партнеритись для майбутньої співпраці. Спілкуйтесь, вдосконалюйтесь та надихайтесь, а ми створимо для цього всі умови!» – наголосила ректор ЛНТУ Ірина Вахович.

 

 Завісу таємниці привідкрила перший проректор Надія Ковальчук. 

«З нового навчалього року у співпраці з Unicef ЛНТУ запускає актуальну та сучасну освітню програму «Публічне управління та адміністрування молодіжної політики». Ми чітко розуміємо, що молодь – це рух змін та творець теперішнього і навіть майбутнього. Тому для ще потужнішої синергії – тут, в корпусі Б, на першому поверсі, ми створюємо молодіжний центр, який стане точкою притягання креативних та амбітних представників молоді Волині, а в перспективі і цілої України».

 

Гостею університету в цей визначний день стала Нінке Воппен – керівниця львівського польового офісу Дитячого фонду ООН (Unicef). 

«Дуже рада бачити таку кількість молодих та ініціативних людей в одній кімнаті. Це надихає, адже в кожній громаді, в яку ми приїжджаємо, молоді люди – ті, хто призводять до змін. Як Unicef ми завжди з вами для того, аби підтримати на складному шляху до змін в громаді. І, сподіваюсь, що сьогоднішній меморандум – лише перший крок на довгій дистанції нашого партнерства.»

 

 Після вітальних слів Ірина Вахович та Нінке Воппен перейшли до приємної місії – підписання угоди. 

«Молодь, ви стали свідками історичної події і я сподіваюсь, що ви скористаєтесь усіма бенефітами, які пропонує майбутній молодіжний центр ЛНТУ. Витисніть з нього максимум», – жартівливо підсумовує засновник Молодіжного центру Волині Захар Ткачук. 

 

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Водії волинської екстренки відтепер навчатимуться в медінституті

Реклама Google

Telegram Channel