Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Дивляться на пса і питають:  «Ой, чий то кінь стоїть?»

«Мати відзнаку з «Книги рекордів Гіннеса» – це честь для нашої сім’ї».

Фото із сайту gazeta.ua.

Дивляться на пса і питають: «Ой, чий то кінь стоїть?»

Найвищим собакою у світі став 3-річний німецький дог Кевін із Західного Де-Мойна штату Айова (США), якого назвали на честь персонажа Маколея Калкіна з фільму «Сам удома»

Завдяки своєму зросту, він потрапив до «Книги рекордів Гіннеса». Кевін має довжину 0,97 м від лап до холки (місце на хребті між лопатками чотириногої тварини). Це – середній зріст трирічної дитини. Також собака має понад два метри, коли стоїть на задніх лапах.

Кевін живе з трьома іншими псами та чотирма котами. Власниця Трейсі Вулф розповідає, що він є «втіленням лагідного велетня», який любить сидіти на дивані.

Попри те, що Кевін багато їсть, він залишається підтягнутим. Проте на вулиці місцеві можуть запитувати: «Це хто – кінь?» або «Чи є у нього сідло?».

«Він завжди лагідний з іншими маленькими собачками і чудово ладнає з котами. Час від часу може їх наздогнати, але якщо зловить, то просто лиже», – додала власниця собаки.

Хоча сам він дуже лякливий. Пилосос, що працює – найстрашніша річ, яку він коли-небудь бачив.

«Навіть виміряти його для офіційної спроби рекорду виявилося складно, оскільки бідолаха Кевін налякався… вимірювальної стрічки», – каже Вулф.


до теми

Тим часом у США обрали «найпотворнішого собаку у світі» – ним став 8-річний пекінес Вайлд Танг (на фото внизу). «Його перемога є свідченням беззаперечної чарівності та наполегливості»,– зазначили  організатори конкурсу The World’s Ugliest Dog Contest (з англійської – «найпотворніший собака у світі»).

У віці цуценяти Вайлд заразився собачою чумою – інфекційним захворюванням, яке вражає дихальну, шлунково-кишкову та нервову системи тварин.

Собака ледве вижив, але хвороба лишила по собі наслідки: зуби у Вайлда так і не виросли, через те його язик – завжди назовні, також пес має проблеми з правою задньою лапою.

І все ж Вайлда Тханга описують як «здорового та щасливого «хлопчину», який любить людей, інших собак, а особливо – свої іграшки».

Також собака займається пропагандою вакцинації домашніх тварин і вже допоміг зібрати гроші, аби врятувати своїх побратимів-пекінесів із-під російських обстрілів в Україні.

«Станом на сьогодні сім пекінесів благополучно виїхали з України і тепер щасливо живуть у своїх прийомних домівках у Канаді та США», – зазначають на сайті конкурсу.

8-річний Вайлд Танг ще цуценям захворів на собачу чуму, через яку в нього так і не виросли зуби.
8-річний Вайлд Танг ще цуценям захворів на собачу чуму, через яку в нього так і не виросли зуби. 
Telegram Channel