Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
«Червоні дияволи» на матч проти України вийдуть у голубому

Гол Романа Яремчука став рятівною «соломинкою» для нашої збірної у поєдинку проти Словаччини. Мусять наші хлопці забивати і сьогодні. Тож тримаємо кулаки і молимося!

Фото із сайту uefa.com.

«Червоні дияволи» на матч проти України вийдуть у голубому

Вирішальний поєдинок для «синьо-жовтих» проти Бельгії розпочнеться сьогодні о 19:00 у німецькому Штутгарті

Букмекерські контори виставили актуальні котирування на цей матч. На жаль, явними фаворитами є бельгійці, на перемогу яких можна поставити з коефіцієнтом 1,68.

Нічия розцінюється в 4,05, а успіх «синьо-жовтих» – в 5,40.

Це означає, що люди, які не звикли викидати гроші на вітер, не вірять в успіх підопічних Сергія Реброва, яким сьогодні просто необхідна перемога, щоб пробитися у плей-оф. Школа, але нинішній поєдинок є «матчем смерті» і для самої Бельгії, яка теж, щоб продовжити виступи на Євро-2024, має здобувати очки.

Євро-2024. Турнірна таблиця в групі Е після двох турів:
Збірна І В Н П М'ячі О
1. Румунія 2 1 0 1 3:2 3
2. Бельгія 2 1 0 1 2:1 3
3. Словаччина 2 1 0 1 2:2 3
4. Україна 2 1 0 1 2:4 3.

Наша збірна, до речі, зіграє у жовтому комплекті форми. Бельгійці вийдуть на поле у блакитних футболках та коричневих шортах.

За воротами

Максим ШАЦЬКИХ, ексгравець київського «Динамо» і збірної Узбекистану, тренер ташкентського «Пахтакора» прогнозує, що Україна пройде до 1/8 фіналу:

«Я думаю, що після Румунії гравці самі зрозуміли, що діватися – нікуди. Необхідно було виходити і вигравати. За ними – велика країна, яка переживає важкі часи. Це допомогло зібратися духом і всім іншим… Вважаю, що після голу словакам у матчі з Бельгією Коля Шапаренко взагалі літатиме по полю. Треба виходити і робити свою справу. Для деяких гравців «золотого покоління» – це останній шанс щось виграти зі збірною».

Читайте також: 21-річний українець готовий сьогодні зупинити 31-літнього «громилу» Лукаку.

Telegram Channel