Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Звання «Почесний громадянин Волині» отримає вчителька, учнів якої цінують на Заході

«Я ніколи в житті не належала собі». Це про таких Особистостей, як Ольга Березан.

Фото із сайту nov-rada.gov.ua.

Звання «Почесний громадянин Волині» отримає вчителька, учнів якої цінують на Заході

А вчителя і дерево, як відомо, пізнають по плодах

Ольга Веніамінівна Березан – викладачка хімії Нововолинського наукового ліцею ВолинськоЇ обласної ради. Вона – Заслужений вчитель України, кандидатка педагогічних наук, відмінниця освіти України, авторка багатьох підручників та наукових праць з хімії, «Почесний громадянин Нововолинської міської територіальної громади».

Ольга Веніамінівна випустила у науковий світ чимало талановитих учнів, які трудяться у престижних закладах та інституціях в Україні й за кордоном.

Реклама Google

Нововолинська педагогиня добре відома як кращий вчитель хімії й авторитетна людина не лише в шахтарському місті, області, а й далеко за їі межами. Про це поінформували в листі-зверненні в обласну раду нововолинські депутати, ініціюючи присвоєння Ользі Березан звання «Почесний громадянин Волинської області».

   На нещодавньому засіданні постійної депутатської комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку Волинської обласної ради розглянуто це питання. Клопотання щодо присвоєння Ользі Веніамінівні Березан звання «Почесний громадянин Волині» комісія підтримала. Остаточне рішення буде прийнято на черговій сесії Волинської обласної ради.

Алла ЛІСОВА.

Читайте також: Волинянка знає, як боротися з раком.

Telegram Channel