Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Як створити стильний гардероб: поради для чоловіків

Фото: helen-marlen.com.

Як створити стильний гардероб: поради для чоловіків

Сезонні тренди пропонують яскраві та різноманітні новинки, а офісний дрес-код диктує свої правила. Тому актуальний гардероб має поєднувати практичність, комфорт, індивідуальність та вишуканість. Вивчаючи чоловічий каталог брендового взуття та одягу, треба пам’ятати головне правило: речі мають відповідати способу життя та характеру людини.

Базові правила гардеробу

У стрімкому сучасному світі, де тенденції змінюються надто швидко, не завадять базові сети, які завжди будуть доречними й актуальними. Основу мають складати взуття і речі нейтральних фасонів і кольорів, таких як:

  • білий;
  • чорний;
  • сірий;
  • темно-синій;
  • бежевий;
  • світло-блакитний;
  • коричневий.

Вони легко поєднуються між собою та з іншими яскравими забарвленнями.

Базовий набір буде включати однотонні футболки та поло, класичні й неформальні сорочки, темні брюки та джинси, твідовий піджак, светр або кардиган з кашеміру, лляні шорти. Ці речі стануть основою для створення численних стильних і гармонійних образів.

Сучасні аутфіти — мистецтво самовираження

Гардероб відображає особистість, смаки, вподобання та навіть настрій. Акуратний і стильний зовнішній вигляд стає запорукою створення позитивного враження. Дизайнери надають декілька порад, щодо складання модних аутфітів.

50 відтінків чорного

Чорний колір вважається базовим, але стандартним і банальним. Щоб урізноманітнити ансамблі, можна використовувати його цікаві відтінки. Йдеться про чорний з вкрапленнями коричневого, сірого, синього, бордового та зеленого. Різницю помітно у разі зміни освітлення або в комбінації з білим. Наприклад, для офісного сету поєднують сірий твідовий піджак, завужені чорні брюки з синім підтоном, білу сорочку в дрібну смужку та темні замшеві лофери.

Комбінування та багатошаровість

Для глибини та текстури аутфітів використовують багатошаровість. Взимку одягають сорочку під трикотажний жилет, а зверху додають кардиган. Гарна ідея — поєднання різних тканин та фактур, що зробить образ цікавішим. Чудовий вигляд має комплект із прямих синіх джинсів Jacquemus, білої футболки Drôle de Monsieur та цупкої вовняної сорочки Gucci, яку в цьому випадку не застібають. Доповнить образ двосторонній шкіряний ремінь Salvatore Ferragamo з лаконічною пряжкою.

Поєднання кольорів

Слід пам’ятати, що базові нейтральні кольори є основою гардеробів, і вміти гармонійно поєднувати стримані та яскраві відтінки. В аутфітах мають бути сміливі, але не надмірні акценти та деталі. До монохромного темного костюма пасуватимуть блакитна сорочка, сині оксфорди та краватка з цікавими візерунками. Підкреслити будь-який образ допоможуть строкаті яскраві шарфи та хустинки.

Реклама Google

Telegram Channel