Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Комфорт і стиль: як вибрати ідеальну сукню на літо

Фото: solmar.com.ua.

Комфорт і стиль: як вибрати ідеальну сукню на літо

Тепла пора року — це ідеальний час для експериментів зі своїм стилем. Кожна жінка прагне знайти той самий неповторний образ, який підкреслить її природну красу й дозволить почуватися зручно навіть у найспекотніші дні. Чудовим варіантом може стати сукня літня від SOLMAR — бренд пропонує великий вибір актуальних моделей.

Матеріали для літніх суконь

Влітку важливо вибирати легкі тканини. Серед найбільш популярних варіантів:

  • льон — міцний, але при цьому майже невагомий, ідеально підходить для пошиття літнього одягу завдяки своїм дихаючим і охолоджувальним властивостям;

  • віскоза — це синтетичний матеріал, який відрізняється м’якістю, добре пропускає повітря й приємний на дотик, зазвичай використовується разом із поліестером, нейлоном та еластаном;

  • район — штучна тканина з натуральної целюлози, імітує якості шовку, бавовни або льону, добре вбирає вологу;

  • котон — один із найкращих матеріалів для літніх суконь, що виготовляється з бавовни, а для більшої еластичності до його складу додають спандекс.

При цьому важливо розуміти, для чого потрібна нова річ. Якщо вибираєте повсякденний варіант, краще віддавати перевагу натуральним тканинам — це дозволить почуватися комфортно протягом усього дня. А для вечірок та особливих подій можна придбати річ із синтетичного матеріалу — зазвичай такі моделі краще тримають форму і не мнуться.

Фасони літніх суконь: як вибрати свій

В асортименті SOLMAR ви знайдете класичні речі прямого та вільного крою — універсальні варіанти, що личать жінкам із будь-яким типом фігури. Якщо хочете створити більш жіночний силует, зверніть увагу на приталені сукні. В каталозі є лаконічні варіанти без декору, а також одяг, прикрашений вирізами та ременями.

Під час вибору кольору враховуйте, що світлі відтінки добре відбивають сонячні промені, тому в теплу погоду в них менш спекотно. Великий попит мають сині (електрик) та зелені сукні — такі речі виглядають свіжо й неординарно.

Реклама Google

Telegram Channel