Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
«Податки. Армія. Перемога»: у Луцьку погасили нову марку

Волинь-нова

«Податки. Армія. Перемога»: у Луцьку погасили нову марку

Укрпошта випустила нову марку: «Податки. Армія. Перемога», вперше акцентувавши увагу на важливості сплати податків

Сьогодні, 27 червня, у приміщенні Головного управління ДПС у Волинській області відбулася урочиста церемонія спецпогашення марки.

Новим випуском Укрпошта долучається до всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки – наш захист!» Адже, сплачуючи податки, українці спільно підтримують Збройні сили України.

Цей випуск також продовжує знакову серію марок воєнного часу і є потужним символом національної єдності та патріотизму.

«Сьогодні, в умовах війни, велика частина витрат державного бюджету іде на національну безпеку та оборону, – наголосила директорка Волинського регіону АТ «Укрпошта» Валентина Варголяк. – Зарплата одного військового – це податки 6-8 працюючих українців. Ці марки відображають внесок кожного українця у нашу спільну Перемогу».

Марка «Податки. Армія. Перемога» представлена у вигляді зчіпки та має незвичну форму – круглу і квадратну. На них зображено монету НБУ номіналом 1 гривня, яка трансформується в кулю. Номінали зчіпки утворюють міжнародну абревіатуру UA. Тираж марки – 210 тисяч, він розподілений по всій території України. На Волинь надійшло 2 082 марки.

«У цей символічний день дякую кожному, хто робить важливу інвестицію у майбутню Перемогу над ворогом, – сказав у вітальному слові в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. Для мене та присутніх у цій залі колег щоденна робота над бюджетом – теж захист країни. Це розуміють воїни, які нині на передовій боронять державний суверенітет, і наші платники податків, які сумлінно та своєчасно виконують свої зобов’язання перед бюджетом».

Зчіпку з двох марок урочисто погасили Валентина Варголяк разом із Сергієм Лисеюком спеціальним поштовим штемпелем, який діє 1 день – 27 червня 2024 року. Від імені колективу волинських податківців Сергій Лисеюк підписав погашений конверт з марками професійним кредо: «Працюємо на Перемогу». Відтепер цей примірник зберігатиметься у музеї Укрпошти у Києві.

Очільниця Укрпошти Волині зазначила, що сьогодні багато марок мають благодійну складову: «Є марки, з яких 30 або 50 відсотків ми відразу перераховуємо на армію. Спільними зусиллями нашими та філателістів придбано уже більше як на 50 мільйонів гривень техніки, яка розміновує сьогодні території України».

Цікаво, що на підготовку цього поштового випуску керівництво надихнула рекламна кампанія США часів Другої світової війни, спрямована на популяризацію сплати податків.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel