Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Поки проектують великий ветеранський хаб, у Луцьку діятиме тимчасовий

60-а сесія міської ради.

Фото із сторінки Ігоря Поліщука у Facebook.

Поки проектують великий ветеранський хаб, у Луцьку діятиме тимчасовий

Таке питання серед 127 порядку денного учора розглянули в ході 60-ї сесії міської ради

Про найважливіші з рішень повідомив мер Ігор Поліщук:

«За рахунок резервного фонду бюджету громади виділили 2,5 мільйони гривень на відновлення пошкоджених житлових будинків та господарських споруд у селі Прилуцьке нашої громади. Комісія вже провела попередні обстеження пошкоджених об’єктів нерухомості, а до міської ради продовжують надходити заяви від людей про виконання відновлювальних та ремонтних робіт.

 

  Спрямували 1,2 мільйона гривень на закупівлю паливно-мастильних матеріалів для ЛСКАП Луцькспецкомунтранс за рахунок зменшення видатків на обваловку полігону твердих побутових відходів, адже це комунальне підприємство дуже активно заправляє волонтерів для доставки допомоги ЗСУ.

 Надали субвенцію в розмірі 1,3 млн грн «Любарт» V-й Батальйон СпП. АЗОВ.

Надали субвенцію Департаменту патрульної поліції у Волинській області, адже їхні працівники виконують бойові завдання на Сході України у спеціальному новоствореному загоні. Вони мають потребу в EcoFlow, Starlink, раціях та інших засобах.

 Допоки готується проєкт великого приміщення під ветеранський хаб, ухвалили рішення, що у Луцьку діятиме тимчасовий. Його облаштуємо на проспекті Волі, 23, щоб військові та ветерани змогли зустрітися та отримати юридичні консультації та інші послуги.

 Розглянули низку інших питань, що стосуються життєдіяльності нашої громади». - йдеться у повідомленні.

Реклама Google

Telegram Channel