Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Луцьку рятувальники отримали спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль від німецьких партнерів

Поповнення автопарку рятувальників технікою стало можливим завдяки співпраці з німецькими партнерами із міста Швайнфурт.

Фото Головне управління ДСНС України у Волинській області.

У Луцьку рятувальники отримали спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль від німецьких партнерів

27 червня у 25 Державній пожежно-рятувальній частині міста Луцька відбулося вручення спеціального аварійно-рятувального автомобіля Iveco-Magirus співробітникам підрозділу Головного управління ДСНС України у Волинській області

Ключі від техніки рятувальникам на чолі з Русланом Безекою вручили заступниця міського голови Ірина Чебелюк спільно з генеральним директором ПрАТ СКФ Україна Богданом Волчком, які подякували за цілодобову готовність прийти на допомогу людям у будь-яких надзвичайних ситуаціях та надійну службу, цінність якої в умовах сьогодення українці розуміють як ніколи.

 

 Поповнення автопарку рятувальників технікою європейського зразка стало можливим завдяки сприянні Луцької міської ради та співпраці з німецькими партнерами із міста Швайнфурт.

Спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль Iveco-Magirus призначений для доставки особового складу та обладнання до місця ліквідації надзвичайних ситуацій, зокрема під час ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, повеней, завалів, буревіїв. Техніка також укомплектована спеціалізованими мотопомпами для ліквідації аварій з витоком хімічно небезпечних речовин, пально-мастильних матеріалів, олійних продуктів тощо. Автомобіль, отриманий у якості гуманітарної допомоги від міста Швайнфурт, буде в бойовому розрахунку одного з підрозділів 1-о Державного пожежно-рятувального загону м. Луцька, інформують рятувальники.

 
 

 

Реклама Google

Telegram Channel