Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Луцькому педагогічному коледжі – 400 випускників

Понад чотири сотні випускників отримали дипломи про здобуття спеціальностей: початкова та дошкільна освіта, фізична культура і спорт.

Фото Волинська обласна рада.

У Луцькому педагогічному коледжі – 400 випускників

У Луцькому педагогічному коледжі відбулась урочиста академія з нагоди вручення дипломів

 Випускників привітав голова Волиньради Григорій Недопад.

Понад чотири сотні випускників отримали дипломи про здобуття спеціальностей: початкова та дошкільна освіта, фізична культура і спорт. Ректор комунального закладу вищої освіти Петро Бойчук зазначив, що на долю нинішніх випускників випали складні 4 роки навчання, сповнені випробувань, спершу спричинені пандемією ковіду, а по тому - й війною. «Були важкі емоції, стреси, страх і розгубленість, але не трапилося того, чого прагнув ворог. Ми стали ще більш загартованими і згуртованими. Виконуючи освітньо-професійні програми та навчальні плани, ми отримали компетентності, яких сьогодні потребують молоді фахівці. Навіть у час війни ми працювали в очно і в результаті отримали високий професійний рівень підготовки спеціалістів, велику кількість переможців різноманітних конкурсів, фестивалів, маємо чимало золотих медалістів. Сьогодні освітні заклади, установи та школи чекають саме таких молодих фахівців, як ви: креативних, сучасних, з критичним мисленням, - наголосив він. – Але ми не лише навчались, а й здійснювали нашу волонтерську місію, проводили благодійні акції на підтримку ЗСУ. Разом нам вдалось зібрати майже 2,5 млн гривень для придбання військової амуніції для наших героїчних бійців» , – зазначив він.

 

 Голова обласної ради Григорій Недопад привітав випускників із успішним завершенням навчання та висловив вдячність педагогічному колективу і студентам за їх патріотичну позицію. «Сьогодні ви поповнюєте когорту педагогів Волині, які мужньо і професійно тримають свій освітній фронт і тим самим дають надію нашій державі на майбутнє. Саме вам належить навчати та виховувати юне покоління українців, бути патріотами своєї держави та нації. Не лінуйтесь, навчайтесь далі, підвищуйте свою кваліфікацію. Бажаю кожному із вас знайти свою професійну стежину, а тим, хто має намір продовжувати здобувати освіту на магістратурі, нехай з легкістю вдасться вступити в омріяний виш. Дякую ректорату коледжу за фахову підготовку майбутніх педагогів. Попри всі перестороги війни, ви зуміли дати вашим студентам якісні знання, і це сьогодні відображено у дипломах випускників, кожен третій з яких - з відзнакою», – підкреслив Григорій Недопад.

 

 Кращі студенти коледжу цього дня також отримали подяки і кубки за високі досягнення у навчанні, спорті, благодійній діяльності, а також за участь у конкурсах та олімпіадах, інформують в обласній раді.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel