Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Сьогодні Волинь попрощалась із загиблим Героєм Русланом Рябим

Вічна пам'ять Герою.

Фото Берестечківська громада.

Сьогодні Волинь попрощалась із загиблим Героєм Русланом Рябим

Провести в останню путь захисника прийшло багато людей

Сьогодні 27.06.2024 року, жителі Берестечківської громади «живим» коридором, з державною символікою та квітами зустріли траурний кортеж Героя, захисника України Рябого Руслана Павловича 20.09.1985р.н. солдата 21 окремого батальйону спеціального призначення окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького, який був вірний військовій присязі та загинув 23 червня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Красногорівка Донецької області.

 

 Зустріли Героя на центральній площі м.Берестечко де було відслужено чин громадської панахиди та зі скорботними словами до усіх присутніх звернувся міський голова Ігор ГРУДЗЕВИЧ. Прибувши останній раз на подвір’я до рідного дому, собором місцевих священнослужителів було відслужено чин заупокійної літії. У Свято-Покровському храмі с.Перемиль було відслужено чин похорону.

 

 

Поховали мужнього Героя на кладовищі с.Перемиль, у мить прощання звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

Провести Героя в його останню земну дорогу прийшла велика кількість людей, багато з них знали Руслана особисто, повідомили в Берестечківській громаді.

 

 Висловлюємо найщиріші співчуття рідним і близьким. Поділяємо спільне горе, сумуємо за втратою найкращих синів України. Небесний легіон поповнився ще одним янголом-Захисником, відважним воїном. Серце загиблого Воїна зупинилося, але Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо! Низький уклін Герою за наше мирне життя.

Слава Україні!

Героям Слава.

 

 

Telegram Channel