Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Боєць волинського підрозділу Нацгвардії України розповів, як відбудовував зруйновані рф мости (Відео)

Нацгвардієць Микола розповів про свою мобілізацію.

Фото: facebook.com.

Боєць волинського підрозділу Нацгвардії України розповів, як відбудовував зруйновані рф мости (Відео)

Микола здобув вищу освіту за спеціальністю міське будівництво та господарство

Згодом перепрофілювався на будівництво мостів. За роки своєї роботи Микола брав участь у будівництві численних мостів і доріг України.

Про це повідомляє Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

У лютому 2022 року, коли почалася велика війна, Микола був упроцесі чергового будівництва. Його компанія виконувала будівельні роботи у Полтавській області. Новини про вторгнення застали його зненацька. Всі плани втратили сенс. Коли ситуація стабілізувалася хлопець продовжував працювати, але розумів, що залишатися осторонь не може і не хоче. Після зустрічі з представниками територіального центру комплектації він приєднався до лав Національної гвардії України.

«В одному із навчальних центрів Нацгвардії я пройшов теоретичну і практичну підготовку. Отримав хороший фізичний вишкіл, навчився діяти згідно зі штатними й нештатними ситуаціями. Моя особиста думка така, що кожен чоловік повинен долучитися до Сил оборони України, щоб захистити нашу державу, а пізніше відбудувати та зробити більш сильною, могутньою та спроможною, аніж вона була», – ділиться своїми думками гвардієць Микола.

Хлопець переконаний, що ми – українці, – зможемо відстояти свою свободу, а після перемоги повернутися до мирного життя і продовжити будувати мости та дороги, які тепер стануть символами відновлення і надії на краще майбутнє.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel