Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Словаччині потяг зіштовхнувся з автобусом: є загиблі

Щонайменше семеро людей загинули, а п'ятеро отримали поранення різного ступеня.

Фото: Katarina Molnarova Perlacosmetic.

У Словаччині потяг зіштовхнувся з автобусом: є загиблі

МЗС повідомило, що інформації щодо постраждалих або загиблих громадян України немає

Щонайменше семеро людей загинули, а п'ятеро отримали поранення різного ступеня, внаслідок зіткнення біля міста Нове Замки на півдні Словаччині. 

Про це повідомляє Суспільне, з посиланням на Оперативний центр рятувальної служби охорони здоров’я Словацької Республіки.

Зазначається, що потяг прямував зі столиці Чехії Праги до столиці Угорщини Будапешта. На борту перебували понад 100 людей. Водночас в автобусі знаходилися 8 пасажирів та водій.

Згідно з попередньою інформацією, на момент аварії запобіжник на залізничному переїзді працював: ймовірно, автобус його не помітив.

Як пишуть місцеві новини, водій автобуса врятувався, у нього легкі опіки. Що стало причиною аварії поки невідомо, влада проводить розслідування.

Міністр внутрішніх справ Словаччини Матуш Шутай Ешток заявив, що жертви ДТП ще не ідентифіковані.

Президент Словаччини Пітер Пеллегріні, який перебував у Брюсселі для участі в саміті лідерів Європейського Союзу, висловив співчуття родичам загиблих.

«Я бажаю постраждалим якнайшвидшого одужання і дякую лікарям та командам рятувальників за виконану роботу», — сказав Пеллегріні.

«Постраждалих госпіталізовано до медичних закладів. На місці аварії працюють правоохоронні органи та служби порятунку. Справа перебуває на контролі Посольства України в Словаччині», — повідомили у МЗС.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Лукашенка – переворот: він несподівано звільнив голову своєї адміністрації та чотирьох міністрів

Реклама Google

Telegram Channel