Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У медзакладі на Волині – понад 200 випускників

Медичний інститут – це заклад, який постійно розвивається та вдосконалюється.

Фото: Волинська обласна рада/фейсбук.

У медзакладі на Волині – понад 200 випускників

Вперше в історії медичного вишу дипломи бакалаврів отримали студенти двох нових освітніх спеціальностей – парамедики та фармацевти

Також вперше випустили магістрів з медсестринства. Привітали випускників заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт, очільник Волинського центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Володимир Шмаль та керівниця Волинського медінституту Тетяна Пастрик.

Про це повідомила Волинська обласна рада. 

Ректорка зазначила, що медичний інститут – це заклад, який постійно розвивається та вдосконалюється.

«Ви обрали нелегку професію – це жертовність, постійна відповідальність і любов до всього світу. Ми віримо, що у вас все вийде, що ви не будете зупинятись на досягнутому», – звернулась до випускників Тетяна Пастрик.

«Щиро радіємо, що в нашому закладі новий випуск майбутніх спеціалістів своєї справи, а це більше 200 випускників. Ваша професія – неймовірна важлива, особливо в умовах війни. Та навіть в мирний час, ви, наші медики, завжди на передовій боротьби, бо воюєте за життя людей з хворобами. Ми віримо в кожного із вас, віримо, що ви будете переможцями в цій боротьбі», – зазначив Григорій Пустовіт.

Волинський медичний інститут першим в Україні запровадив багаторівневу освіту для середнього медичного персоналу. На вимогу часу проліцензував освітньо-професійну програму та розпочав підготовку парамедиків на першому бакалаврському рівні освіти. Ця спеціальність зараз надзвичайно затребувана. Навчання таких фахівців стало можливим завдяки тісній співпраці із КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

«Сьогодні парамедик – основний працівник системи екстреної допомоги, які на першій лінії будуть бачити біль і горе пацієнтів. І від їхньої професійності та роботи буде залежати життя людини. Ми із нетерпінням очікуємо їх у наших рядах. Хочу подякувати Волинському медичному інституту, адже завдяки нашій спільній співпраці тут готують тих спеціалістів, які найбільш важливі для волинського краю», – запевнив Володимир Шмаль.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині браконьєр заплатить штраф

Реклама Google

Telegram Channel