Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Цілий район Луцька на місяць залишиться без гарячої води

Про результати виконаних робіт та відновленя послуг буде повідомлено додатково.

Фото ілюстративне / facebook.com.

Цілий район Луцька на місяць залишиться без гарячої води

Згідно графіка припинення подачі гарячої води від котелень і центральних теплових пунктів ДКП «Луцьктепло» в понеділок, 1 липня, на 4 тижні (до 29 липня включно) зупиняється котельня, яка забезпечує послугами завокзальний район міста

Окрім того, для проведення профілактичних ремонтних робіт на два тижні зупиняються ще дві спарені квартальні котельні на вул. Ольги Княгині – вул. Свободи. А з 3 липня також на два тижні буде зупинено котельню на вул. Кривий Вал, вул. Шевченка та дахову котельню на вул. Кравчука, 11в.

Про це повідомляє ДКП «Луцьктепло».

Відтак, споживачі, які отримують гарячу воду від цих котелень залишаться без послуги на період зупинки.

Варто відзначити, що різниця в тривалості відключень котелень, а також почергове їх відключення обумовлено значним об’ємом робіт, який в міжсезоння виконують фахівці підприємства. Йдеться і про повірку приладів обліку, і про ремонтні роботи на обладнанні, що забезпечує виробництво, транспортування і розподіл теплової енергії та гарячої води. Зокрема, із зупинкою теплогенерації на теплових мережах проводиться гідравлічне випробування, яке показує слабкі місця на мережах, на які слід звернути увагу в рамках підготовки до опалювального сезону.

Одне з таких місць, до речі, магістральна теплова мережа під просп. Соборності навпроти гіпермаркету «Там-Там». Роботи з ліквідації аварійної ситуації тут виконувалися впродовж поточного тижня, а відключенню гарячої води споживачам 55-го мікрорайону при цьому вдалося запобігти завдяки перепідключенню споживачів по резервній схемі. Нині на об’єкті виконано комплекс заходів з ліквідації витоку під проїжджою частиною, а роботи з ліквідації витоку в тепловій камері поблизу буде завершено до кінця дня.

Таким чином, із завершенням робіт на даному об’єкті вивільнена ремонтна бригада зможе сфокусуватися на витоках, які виявлять гідровипробування.

Про результати виконаних робіт та відновленя послуг буде повідомлено додатково.

Принагідно також повідомляємо, що з 2 липня буде відновлено подачу гарячої води від спарених квартальних котелень на вул. Вавилова – вул. Задворецька.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Ексдепутат з Волині 28 років тому брав участь у підготовці до ухвалення Конституції.

Реклама Google

Telegram Channel